Η Φρίντα Κάλο αξεπέραστη: Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεσή της

Η Φρίντα Κάλο αξεπέραστη: Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεσή της

Οι Βοτανικοί Κήποι της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν από το 2012 να φιλοξενούν θεματικές εκθέσεις και έχουν ήδη αναπτυχθεί τρομερά, με αύξηση κερδών αλλά και επισκεπτών - Ίσως το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς η έκθεση Frida Kahlo Art Garden Life

Η Φρίντα Κάλο αξεπέραστη: Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεσή της
Μια έκθεση για την ζωή, την προσωπικότητα, αλλά και τους κήπους της Frida Φρίντα Κάλο ανοίγει σε λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη και αποτελεί μαζί με την έκθεση του Πικάσο στο ΜΟΜΑ το πιο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς για την πόλη.

Οι Βοτανικοί Κήποι, ένα μέρος που δεν είχε την επισκεψιμότητα που του άξιζε ξεκίνησε το 2012 να κάνει εκθέσεις που αφορούν ένα ευρύτερο κοινό. Η πρώτη «Οι κήποι του Μονέ» έκανε ρεκόρ επισκεπτών με το νούμερο να αγγίζει τις 370.000 επισκέπτες και η έκθεση της Φρίντα Κάλο, που θα τελειώσει στις 1 Νοεμβρίου, έχει ήδη πουλήσει εισιτήρια που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αποκαλείται από τους New York Times ως το γεγονός του φθινοπώρου.

Οι διοργανωτές θα διοργανώσουν τις επόμενες ημέρες και διάφορες δράσεις με σωσίες της Κάλο και του άνδρα της Ντιέγκο Ριβέρα, μετά από διαγωνισμό το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη για να βρουν το πιο κατάλληλο ζευγάρι. 

Κλείσιμο
Η έκθεση αναπαριστά το Casa Azul, το σπίτι της Κάλο που είναι σήμερα μουσείο, το οποίο είχε υπέροχους εσωτερικούς κήπους.

Δείτε εδώ εικόνες από την έκθεση 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης