Η Google αποσύρει τα links που οδηγούν στις γυμνές φωτογραφίες της Lawrence

Η Google αποσύρει τα links που οδηγούν στις γυμνές φωτογραφίες της Lawrence

Μετά από αίτημα των δικηγόρων της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού

 Η Google αποσύρει τα links που οδηγούν στις γυμνές φωτογραφίες της Lawrence
Δύο links (συνδέσμους), που οδηγούν σε ιστοσελίδες που φιλοξενούν τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, απέσυρε η Google, μετά από αίτημα των δικηγόρων της ηθοποιού. Το αίτημα της κατάργησης των συνδέσμων βασίζεται στο Νομοσχέδιο Ψηφιακής Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Digital Millennium Copyright Act) (DMCA), το οποίο αναγνωρίζει ότι τα πνευματικά δικαιώματα των συγκεκριμένων γυμνών φωτογραφιών ανήκουν στην Jennifer Lawrence.

Oι ιστοσελίδες που φιλοξενούν τις γυμνές φωτογραφίες της βραβευμένης με 'Οσκαρ ηθοποιού, δίνoυν την δυνατότητα στους επισκέπτες, όχι μόνο να τις δουν, αλλά και να τις «κατεβάσουν», αν το επιθυμούν. Το τελευταίο διάστημα, η Google δέχεται μεγάλη πίεση από τους δικηγόρους των διάσημων κυριών που έπεσαν θύματα χάκερς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Martin Singer, που εκπροσωπεί διασημότητες, όπως ο Τζον Τραβόλτα και ο Τσάρλι Σιν, ζήτησε από την Google για την «ανήθικη συμπεριφορά της», το ποσό των 100 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίεμα της Guardian.

H εταιρία Google σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις αρχές Οκτωβρίου έγραψε: «Έχουμε αποσύρει δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες και έχουμε κλείσει εκατοντάδες λογαριασμούς. Το ίντερνετ χρησιμοποιείται για πολλούς καλούς λόγους. Το να κλέβεις τις προσωπικές φωτογραφίες των ανθρώπων δεν είναι ένας από αυτούς τους λόγους».

Κλείσιμο













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης