Τα γυμνά της Lawrence και της Upton και σε έκθεση!

Τα γυμνά της Lawrence και της Upton και σε έκθεση!

Θα τυπωθούν σε καμβάδες μεγάλου μεγέθους και θα εκτεθούν σε γκαλερί στη Φλόριντα - Η έκθεση με τις γυμνές φωτογραφίες των δύο σταρ του Χόλιγουντ θα έχει τίτλο «No delete» και θα εγκαινιαστεί στις 30 Οκτωβρίου

Σκάνδαλο με διαρροή φωτογραφιών: Οι βασίλισσες του Χόλιγουντ είναι γυμνές
Τη στιγμή που οι κυρίες του Χόλιγουντ, ανάμεσα τους η Kate Upton και η Jennifer Lawrence, «δίνουν μάχη» να αποσύρουν τις γυμνές φωτογραφίες τους, που -μετά από επίθεση χάκερ-κάνουν τον γύρο του κόσμου, γκαλερί στο Λος Άντζελες φαίνεται να αναγνωρίζει την... καλλιτεχνική τους αξία!




Κλείσιμο



Σε ανακοίνωση της, η Cory Allen Contemporary Art (CACA) είπε ότι οι φωτογραφίες της Upton, της Lawrence και άλλων διασημοτήτων, θα ενταχθούν στην έκθεση του καλλιτέχνη XVALA, με τίτλο «No delete». Ο καλλιτέχνης θα μεταφέρει τις «πειρατικές» φωτογραφίες σε μεγάλους καμβάδες, στο πλαίσιο της καμπάνιας: «Ο φόβος της Google».

Όπως αναφέρει η εταιρεία: «Η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια είναι μία ευκαιρία για να γίνει συζήτηση σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην ψηφιακή εποχή. Η έκθεση είναι μία αντανάκλαση του ποιοι είμαστε. Στην αρχή είμαστε όλι "χρήστες" και καταλήγουμε να μας... χρησιμοποιούν». 

Μάλιστα σύμφωνα με τον καλλιτέχνη στη «σημερινή εποχή ο καθένας θέλει να ξέρει τα πάντα για τον άλλο. Η ιδιωτικότητα του ενός έχει γίνει πια η δουλειά του άλλου». 

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, θα εκτεθούν και παλαιότερες φωτογραφίες που ανέβηκαν ,τα τελευταία χρόνια, στη Google και έκαναν διάσημες κυρίες, όπως είναι η Britney Spears και η Scarlett Johansson, να κοκκινίσουν από ντροπή. Η φωτογραφία της πριγκίπισσας της ποπ με ξυρισμένο κεφάλι και οι γυμνές φωτογραφίες της Johansson, που διέρρευσαν από τον χάκερ Christopher Johansson, το 2012, βρήκαν θέση στην επικείμενη έκθεση.




«Στην σημερινή εποχή, όλοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για όλους. Η ιδιωτική ζωή ενός ατόμου έχει γίνει η δουλειά κάποιου άλλου» είπε ο καλλιτέχνης ΧVALA. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 30 Οκτωβρίου, στον χώρο «The Showroom» στην Φλόριντα.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης