Σκάνδαλο με διαρροή φωτογραφιών: Οι βασίλισσες του Χόλιγουντ είναι γυμνές

Σκάνδαλο με διαρροή φωτογραφιών: Οι βασίλισσες του Χόλιγουντ είναι γυμνές

Πώς αντέδρασαν οι celebrities – Μέσω iCloud η διαρροή – Οι φωτογραφίες δείχνουν τις celebrities σε πολύ προσωπικές στιγμές...

Σκάνδαλο με διαρροή φωτογραφιών: Οι βασίλισσες του Χόλιγουντ είναι γυμνές
Χαμός επικρατεί σήμερα στο Χόλιγουντ καθώς μερικές από τις πιο διάσημες celebrities βλέπουν εδώ και λίγες ώρες τις πλέον προσωπικές τους στιγμές να έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο και να παίζουν κυριολεκτικά παντού!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η διαρροή έγινε από το iCloud των συσκευών των celebrities και οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο site 4chan. Η Apple προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν σε γυμνές και πολύ προσωπικές στιγμές περισσότερες από 100 σταρ.

Στα θύματα του χακαρίσματος συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: Jeniffer Lawrence, Kate Upton, Victoria Justice, Ariana Grande, Kirsten Dunst, Rihanna, Avril Lavigne, Kim Kardashian, Aubrey Plaza, Winona Ryder, Hayden Panettiere, Kelly Brook, Cara Delevingne, Kaley Cuoco  και δεκάδες άλλες.







Οι αντιδράσεις των celebrities προς το παρόν είναι μουδιασμένες.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Jeniffer Lawrence δήλωσε στο TMZ πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου δημοσίευσε τις φωτογραφίες αλλά και εναντίον όποιων τις αναδημοσιεύουν.

Οι φωτογραφίες της Lawrence τη δείχνουν επίσης απολύτως γυμνή και μάλιστα σε selfies.

Ο hacker που ανέβασε τα βίντεο απειλεί ότι έχει και βίντεο με τη Lawrence σε πολύ προσωπικές στιγμές και κάλεσε όποιον θέλει να το δει να του στείλει χρήματα. «Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σου» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο Twitter η ηθοποιός.




 
Μέσω εκπροσώπου, η Upton δήλωσε ότι «διερευνάται το αν είναι αυθεντικές» οι φωτογραφίες της, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα...

Η Arianna Grande επίσης μέσω εκπροσώπου υποστήριξε ότι οι φερόμενες ως φωτογραφίες της δεν είναι αληθινές…

Την ίδια αντίδραση είχε και η Victoria Justice: αρνήθηκε ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Αντίδραση υπήρξε και από την Gabi Grecko, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη από τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών που αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο hacking μέχρι σήμερα.

Αν και οι δικές της γυμνές φωτογραφίες δεν έχουν δει – για την ώρα – το φως της δημοσιότητας, η 24χρονη αρραβωνιαστικιά του Geoffrey Edelsten δήλωσε στην Daily Mail Australia: «Οποιαδήποτε δημοσίευση που δεν έγινε από μένα ή με την έγκρισή μου είναι ντροπιαστική», δήλωσε η Grecko και συνέχισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν την ιδιωτικότητά τους και επηρεάζονται πολύ και νιώθουν ότι παραβιάζονται με κάτι τέτοιο. Ακόμα και αυτοκτονίες έχουν συνδεθεί με τη δημοσίευση υλικού χωρίς την συναίνεση του εικονιζόμενου. Είναι ντροπή».






Η αμερικανίδα ηθοποιός Mary Elizabeth Winstead, η οποία επίσης συγκαταλέγεται στα θύματα, παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες είναι γνήσιες και δήλωσε ότι τις είχε σβήσει η ίδια πριν πολύ καιρό. Επισήμανε ότι πρόκειται για υλικό που τράβηξε με τον σύζυγό της, νομίζοντας ότι απολαμβάνει τις προσωπικές της στιγμές στο σπίτι της.

Πάντως, θεωρίες συνωμοσίας έχουν αρχίσει να διατυπώνονται και σχετικά με τη χρονική στιγμή που έγινε η διαρροή: μόλις 8 ημέρες πριν την παρουσίαση του iPhone 6.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης