Η σειρά «Orange Is the New Black» ξεσηκώνει τις ΗΠΑ

Η σειρά «Orange Is the New Black» ξεσηκώνει τις ΗΠΑ

Η νέα... λεσβιακή τηλεοπτική σειρά Orange is the New Black, που παρουσιάζει τις ζωές γυναικών πυο αγαπούν γυναίκες, έχει χτυπήσει τρελά νούμερα στην τηλεθέαση αλλά... την εγκρίνουν ακόμα και οι φεμινίστριες


Θα ντυθεί νυφούλα η Τζούλια;
Η σειρά «Orange Is the New Black» ξεσηκώνει τις ΗΠΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική τηλεόραση έχει παρουσιάσει μια σειρά που «μπαίνει» στον λεσβιακό κόσμο. Το «The L Word» κράτησε για έξι σεζόν το κοινό, το «Faking It» ήταν ακόμα ένα ενδιαφέρον παράδειγμα, αλλά η αλήθεια είναι οτι η νέα σειρά Orange is the new Black, έχει ξεπεράσει τα αμερικανικά σύνορα.

Η σειρά διαδραματίζεται σε μια φυλακή, όπου όλες οι κρατούμενες φοράνε πορτοκαλί στολές, (εξού και ο τίτλος «το Πορτοκαλί είναι το νέο Μαύρο»).

Το σεξ είναι απλά ένας τρόπος για να περάσουν την ώρα τους
οι κρατούμενες, αλλά ο σκηνοθέτης επιλέγει να δείξει με πραγματικά ειλικρινή -και πολλές φορές αντισεξουαλικό τρόπο- το πώς λειτουργεί η σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο γυναικών, ότι πολλές φορές μπορεί να είναι φτηνή, σχεδόν «ανδρική» αλλά χαρίζει εξίσου εντελώς αστείες σκηνές, που διακωμωδούν την σοβαροφάνεια με την οποία πολλές φορές αντιμετωπίζεται από τους άνδρες η λεγόμενη απόλυτη φαντασίωση: δύο γυναίκες μαζί στο κρεβάτι.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης