Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.
Κυριακές πρωί, στα Εξάρχεια το Στούντιο Μαυρομιχάλη, γεμίζει από παιδιά που έρχονται με τους γονείς τους να παρακολουθήσουν μια παράσταση που -τυπικά τουλάχιστον- είναι για αυτά. Ζωή.. παιχνίδι.. γέλιο κι όλα όσα συνεπάγονται της παιδικότητας!
Τέσσερις ηθοποιοί προσπαθούν με έναν συνδυασμό διαφορετικών παραμυθιών των αδερφών Γκριμ αλλά και των ιστοριών του Αισώπου, αν εξηγήσουν στα παιδιά αυτά που δυσκολευόμαστε να τους εξηγήσουμε οι ίδιοι.
Με διαδραστικό τρόπο, με τα παιδιά να συμμετέχουν και τους ηθοποιούς να δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες, ο κάθε ένας από τους θεατές φτιάχνει στην ουσία ένα παραμύθι.
Η διαδραστική παράσταση που ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου έχει ήδη συγκινήσει τα παιδιά και τους γονείς τους.