Οι συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια είναι απόλυτα ταυτισμένες με το καλοκαίρι μιας και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι ανάλαφρη, δροσερή και ανέμελη. Ένα ανάλογο μουσικό σκηνικό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 27 και 28 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Για μια ακόμη χρονιά ο δημοφιλής τραγουδοποιός συμμετέχει στο θερινό πρόγραμμα του Μεγάρου με δύο συναυλίες γεμάτες ενέργεια, χιούμορ και αυθεντικό συναίσθημα. Εκεί που οι μουσικές γίνονται παρέα και τα φώτα ανάβουν όταν πέφτει ο ήλιος, ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει το σύνθημα και το πιο φωτεινό πάρτι του Ιουνίου ξεκινά.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα περιλαμβάνει επιλογές από το σύνολο της προσωπικής δισκογραφίας του, το καινούργιο του τραγούδι «Πρωτομαγιά στις 3» αλλά και αρκετές, απρόσμενες μουσικές εκπλήξεις.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.