«Η Ταράτσα του Φοίβου» συνεχίζει να γράφει τη δική της, ξεχωριστή ιστορία στην καλοκαιρινή ψυχαγωγία της Αθήνας. Από τις 28 Μαΐου και κάθε Τετάρτη βράδυ οι πύλες της θα είναι και πάλι ανοιχτές, στον φιλόξενο χώρο του Θεάτρου Άλσος, με πολύ μουσική, τραγούδι, χορό, χιούμορ αλλά και διάθεση για επικοινωνία.
Έχοντας ξεκινήσει τη διαδρομή της πριν χρόνια από το Γκάζι, ως αναβίωση των παλιών, νοσταλγικών αναψυκτηρίων της πόλης όπου έβγαιναν οι καλλιτέχνες και παρουσίαζαν τα νούμερα τους, «Η Ταράτσα του Φοίβου» φτιάχνει σύγχρονες μουσικές παρέες που ξέρουν πως να διασκεδάζουν με λίγα και καλά.
Εννοείται πως και φέτος oΦοίβος Δεληβοριάς θα υποδεχτεί στη σκηνή δημοφιλείς καλλιτέχνες τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι