O αεικίνητος και ανεξάντλητος καλλιτετεχνικά Σταύρος Ξαρχάκος συνεχίζει να μοιράζεται με το κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές. Κάτι ανάλογο θα συμβεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» όπου ο μεγάλος μας συνθέτης θα δώσει μία ακόμη συναυλία πλαισιωμένος από δύο εξαίρετες γυναικείες φωνές, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την Ηρώ Σαΐα.
Οι τρεις τους είχαν συναντηθεί ξανά, πριν από έναν περίπου μήνα, σε μια μουσική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής τους συνεύρεσης ήταν τόσο καλό που επιβαλλόταν να το μοιραστούν με περισσότερους ακροατές. Κάπως έτσι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αυτή τη συναυλία στο «Παλλάς».
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν αποτελεί ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι με ιδιαίτερη έμφαση στα λυρικά τραγούδια του συνθέτη, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα τραγούδια – ορόσημο της δισκογραφίας τους με τα οποία ταυτίστηκαν γενιές και αποτελούν σήμερα μουσική ιστορική παρακαταθήκη.
Ένας ζωντανός διάλογος ανάμεσα στην ιστορία, την παράδοση και το μέλλον της ελληνικής μουσικής. Ένας παθιασμένος διάλογος του Σταύρου Ξαρχάκου με τους μουσικούς και τις ερμηνεύτριες.
Ένας έντονος, συναρπαστικός όσο και αρμονικός διάλογος μεταξύ των δύο ερμηνευτριών. Ένας ερωτικός διάλογος μεταξύ του κοινού και των ανθρώπων της σκηνής.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.