ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 0,4% καταγράφηκε τον Ιανουάριο εφέτος στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας
Καταγράφηκε και μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 2,5%
Μείωση 0,4% καταγράφηκε τον Ιανουάριο εφέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, καθώς και μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 2,5% και αύξηση των εισπράξεων κατά 4,5%.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, τον μήνα Ιανουάριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, καταγράφεται αύξηση των επισκεπτών κατά 22,4%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 52,1% και των εισπράξεων κατά 14,2%.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη