Άννα Φόνσου: "Ήταν όνειρό μου να ανεβάσω αυτό το έργο που βασίζεται στον έρωτα και στις...."

Άννα Φόνσου: "Ήταν όνειρό μου να ανεβάσω αυτό το έργο που βασίζεται στον έρωτα και στις...."

Ο έρωτας είναι αυτός που κυριαρχεί στη νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που ξεκίνησε το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη

XRWMA_FONSOU

Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και Αννέτα» του σπουδαίου συγγραφέα Ζαν Ανούιγ θα θυμίσει στους θεατές τον ρομαντισμό, και τη θυσία που χρειάζεται να γίνει για έναν μεγάλο έρωτα..

Η Άννα Φόνσου βάζει τη σκηνοθετική της σφραγίδα στο αγαπημένο έργο του Αλέξη Σολομού, τη μετάφραση του οποίου είχε κάνει ο ίδιος, για αυτό και η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. Είναι η πρώτη φορά που το ΚΘΒΕ ανεβάζει έργο του σπουδαίου Γάλλου δραματουργού. Ένα έργο εξαιρετικής μαεστρίας, που με σαρκαστική διάθεση αναμετριέται με την απόγνωση και την απελπισία των χαρακτήρων του.

Κλείσιμο
Με αυτή την αφορμή η δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτρια μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου. Μίλησε με ενθουσιασμό για την συνεργασία της με το ΚΘΒΕ και την συγκεκριμένη παράσταση.

Αναφερομένη στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο τόνισε ότι δεν παρακολουθεί πλέον τις ταινίες που παίζονται γιατί όλοι οι συνάδελφοι της έχουν φύγει από τη ζωή και το γεγονός αυτό την θλίβει βαθιά .Επίσης ανακοίνωσε και την ίδρυση "Σπιτιού του Ηθοποιού" και στην Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης