Rockwave Festival: Ικανοποίησαν αλλά και δίχασαν οι Black Keys – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Rockwave Festival: Ικανοποίησαν αλλά και δίχασαν οι Black Keys – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Με τους Black Keys να κλείνουν το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα του Rockwave Festival στο Terra Vibe Park – Δυνατό «παρών» από τον Ville Valo και τους Puscifer

black_keys_xr
Στον απόηχο της συναυλίας των Deep Purple, των Saxon και των υπόλοιπων συγκροτημάτων που τους πλαισίωσαν, οι πύλες στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας άνοιξαν ξανά από νωρίς το Σάββατο (08/07) για να υποδεχθούν τους λάτρεις της μουσικής.

Κατά την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ στα αττικά σύνορα -και τέταρτη συνολικά μετά την εμφάνιση του Ρόμπι Γουίλιαμς την περασμένη εβδομάδα- οι ήχοι της μουσικής άλλαξαν και πάλι.
valo-_2_
valo

Κλείσιμο
Στο κυρίως πιάτο της ημέρας πρώτος έκανε την εμφάνισή του ο πρώην τραγουδιστής των HIM, Ville Valo, που παρά το απογευματινό φως ζέστανε το κοινό με γνωστά τραγούδια του παρελθόντος.

Rockwave Festival: Ville Valo

Δεύτεροι στη σκηνή ανέβηκαν οι Puscifer, που με τα βίντεο στα μάτριξ και τη θεατρική σκηνική τους παρουσία άλλαξαν τον τόνο της μουσικής συνάντησης προετοιμάζοντας τον κόσμο ιδανικά για το κλείσιμο της βραδιάς. Το ταξίδι σε άλλα σύμπαντα και άλλους γαλαξίες ήταν αναπόφευκτο, με τους... εξωγήινους να γεμίζουν τη σκηνή με τα χορευτικά τους.

Rockwave Festival: Puscifer

Σειρά είχαν οι Black Keys. Φταίει το ότι καθυστέρησε... εκνευριστικά το στήσιμο και το sound check, το ότι η προηγούμενη ημέρα του φεστιβάλ είχε θέσει ψηλά τον πήχη; Ενδεχομένως ένα μιξ αυτών και άλλων στοιχείων, με τον κόσμο να είναι διχασμένος για την επιστροφή του συγκροτήματος από το Οχάιο των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
keys-_3_
keys-_6_
keys-_2_

Το αποτέλεσμα δεν ήταν επ’ ουδενί κακό, ωστόσο για ακόμη μία φορά σε live τους θα μείνει η πικρία πως οι ηχογραφήσεις ακούγονται «λίγο καλύτερα».
keys-_5_

Σε κάθε περίπτωση, κι αν αποβάλουμε το στοιχείο της σκληρής κριτικής (κυρίως προς τη«φωνή», τον Νταν Άουερμπακ), «στη σούμα» οι θεατές χάρηκαν την εμφάνιση των Αμερικανών μιας και οι τελευταίοι στη λιγότερη από 1.5 ώρα που βγήκαν στη σκηνή μιας και άκουσαν τα πιο γνωστά των κομματιών της μπάντας. Την παρτίδα έσωσαν κυρίως το «Little Black Submarines» αλλά και το πιο αναγνωρίσιμο τραγούδι των Black Keys, «Lonely Boy», με το οποίο έπεσε η αυλαία στο live.

Rockwave Festival: Black Keys

Νωρίτερα κατά σειρά εμφάνισης βγήκαν οι Frenzee, Spektrvm και Kishi Bashi.

Το πρόγραμμα του Rockwave Festival ολοκληρώνεται με τους... πάντα αξιόπιστους 1000mods και τους Villagers of Ioannina City, που ετοιμάζονται να το... γκρεμίσουν παρέα με τους Ganzi Gun, Soundtrack, Sadhus και τους Mother of Millions που θα εμφανιστούν νωρίτερα.


Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: 11 φορές που ο Τομ Κρουζ τραυματίστηκε ή παραλίγο... να πεθάνει στις ταινίες του

Αντίστροφη μέτρηση για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ – Συνεχίζεται η «μάχη» για τον χρόνο των εκλογών

Έρχεται καύσωνας 10 ημερών με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - 40άρια από την ερχόμενη βδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης