Marcus & Martinus: Οι νεαροί Νορβηγοί ποπ σταρ έρχονται για συναυλία στη Βόρεια Ελλάδα

Marcus & Martinus: Οι νεαροί Νορβηγοί ποπ σταρ έρχονται για συναυλία στη Βόρεια Ελλάδα

Θα παίξουν τον Αύγουστο στο νέο μεγάλο συναυλιακό χώρο Τerra Republic

Marcus___Martinus_3
Το νεανικό συγκρότημα - φαινόμενο που προκαλεί φρενίτιδα στους φανατικούς φαν του σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση, οι Σκανδιναβοί Marcus & Martinous, έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Θα πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό live στις 6 Αυγούστου στο πάρκο Τerra Republic της Βορείου Ελλάδας, στο πλαίσιο του Long Beach Open Air.
Marcus & Martinus - Make You Believe In Love

Η συναυλία αυτή θα έχει τον χαρακτήρα ενός ξέφρενου καλοκαιρινού πάρτι σε έναν καινούργιο συναυλιακό χώρο που ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 200 στρεμμάτων, προσφέροντας μια ασφαλή όαση κατάλληλη για παιχνίδια και εκδηλώσεις με κυρίαρχο στοιχείο πάντα τη ΜΟΥΣΙΚΗ και το ΘΕΑΜΑ. Είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας και κοινωνικών συναθροίσεων. Ένας χώρος που συμφιλιώνει, που ενώνει. Κορίτσια και αγόρια θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν στους ρυθμούς του αγαπημένου του ποπ ντουέτου ενώ οι γονείς που θα τα συνοδεύουν θα απολαμβάνουν μια ευχάριστη εκδρομή στη φύση.
Οι δίδυμοι Marcus & Martinus Gunnarsen ξεκίνησαν από μια μικρή πόλη της βόρειας Νορβηγίας και παραμένουν σταθερά το μεγαλύτερο ποπ φαινόμενο εδώ και χρόνια.Με την εκρηκτική ενέργεια και το χειμαρρώδη αυθορμητισμό τους σπάνε το ένα μετά το άλλο ρεκόρ από τότε που άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν ως παιδιά- φαινόμενο. Ότι δημιουργούν, γίνεται χρυσάφι!
Στα 20 τους, με 3,24 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι τους στο Youtube και πάνω από 1,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, έχουν καθιερωθεί πλέον σε όλη την Ευρώπη σαν πολύ πετυχημένοι μουσικοί. Η μουσική τους ξελογιάζει, συνεπαίρνει, παρασύρει από την πρώτη νότα κιόλας, από το πρώτο άκουσμα ενώ ο μαγνητισμός που αποπνέουν πάνω στη σκηνή είναι αδύνατο να μην σε συναρπάσει. Σε αυτό, συμφωνούν απόλυτα οι απανταχού «MMers» θαυμαστές τους και το αποδεικνύουν καθημερινά στα social media αφού τα βίντεοκλιπ τους ξεπερνούν τις εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές.
Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από ΕΔΩ 


Ειδήσεις σήμερα:

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder


Πισπιρίγκου: Ρώταγε καφετζού για τον Μάνο «Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;»

Κόστα Ρίκα: Αεροσκάφος cargo της DHL κόβεται στα δύο κατά τη διάρκεια κατεπείγουσας προσγείωσης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης