Το ένδοξο φινάλε του απόλυτου binge watching

Το ένδοξο φινάλε του απόλυτου binge watching

Η ερωτική κατασκοπική ιστορία που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο ολοκληρώνεται ανατρέποντας τα πάντα. Η τέταρτη, και τελευταία, σεζόν του Killing Eve έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV.

killing_header
Sponsored Content
Χρυσή Σφαίρα για την Sandra Oh, βραβείο Emmy Α’ γυναικείου ρόλου για την Jodie Comer, βραβείο Bafta καλύτερης δραματικής σειράς και ένα τεράστιο φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του αριστουργηματικού θρίλερ Killing Eve.
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Luke Jennings με τίτλο "Codename Villanelle", η ιστορία της σειράς επικεντρώνεται στην εμμονική σχέση της βρετανίδας πράκτορα Eve Polastri (Sandra Oh) και της πληρωμένης δολοφόνου Villanelle (Jodie Comer). Κατά κοινή ομολογία το Killing Eve είναι ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο θρίλερ.
Ποιά είναι όμως τελικά εκείνα τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίσει από τον πρώτο κιόλας κύκλο ως το πολυαναμενόμενο φινάλε;
ΚΕ2
Κλασικές θριλερικές αξίες με σύγχρονη ματιά
Το Killing Eve είναι φτιαγμένο από όλα τα διαχρονικά υλικά ενός καλού θρίλερ. Ακραία συναισθήματα, κατασκοπική ατμόσφαιρα, ηθικά διλήμματα, ψυχωτικές συμπεριφορές και εγκληματικές πράξεις παρουσιάζονται με μοντέρνο και διεισδυτικό τρόπο. Ο αρρωστημένος έρωτας, η αποδοχή και η απόρριψη, το πάθος και το μίσος εναλλάσσονται αριστοτεχνικά σε ένα αέναο παιχνίδι που κάνει τη σχέση των πρωταγωνιστριών εθιστική για τον θεατή.
Η κλειστοφοβική καθημερινότητα μιας κατασκόπου που παραπαίει ανάμεσα σε επικίνδυνα μυστικά, εμπιστευτικές υποθέσεις και πολιτικοοικονομικά συμφέροντα παρουσιάζεται με αξιοσημείωτο ρεαλισμό. Ταυτόχρονα, η ζωή μιας δολοφόνου που βασανίζεται συνεχώς από την αμφιθυμία και την εύθραυστη ψυχολογία της αποτυπώνεται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Έτσι ζωντανεύει στις οθόνες μας μια ιστορία που διαθέτει τη δυναμική ενός μυθιστορηματικού έργου και παράλληλα όλα τα χαρακτηριστικά μιας σειράς κινηματογραφικών προδιαγραφών.

Κλείσιμο
Το αληθινό βάθος των χαρακτήρων είναι το στοιχείο που απογειώνει το Killing Eve. Πολύπλοκες προσωπικότητες που εξελίσσονται ισορροπώντας ανάμεσα στην καλή και στην κακή τους πλευρά. Οι δύο ηρωίδες ξεδιπλώνουν όλες τις πτυχές τους, από το τραυματικό παρελθόν έως το αυτοκαταστροφικό παρόν τους, με βαθιά ειλικρινή τρόπο. Προκαλώντας τους θεατές να τις απολαύσουν, χωρίς να σταθούν σε στερεοτυπικούς χαρακτηρισμούς, η Eve και η Villanelle συχνά ταυτίζονται συναισθηματικά ενώ παράλληλα η σύγκρουση των συμπεριφορών τους προκαλεί καταστροφικά αποτελέσματα.
ΚΕ1
Ολέθριο τέλος
Αν θέλαμε να περιγράψουμε τη σειρά με μια μόνο φράση θα λέγαμε ότι ουσιαστικά στο Killing Eve παρακολουθούμε μια κατάσκοπο η οποία κυνηγάει μία δολοφόνο. Το κλειδί της υπόθεσης φυσικά είναι ότι πολύ σύντομα οι δυο τους αποκτούν μια σχέση γεμάτη εμμονές και οδηγούνται στα άκρα ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Που θα καταλήξει όμως τελικά όλη αυτή η παράνοια;

Στην τέταρτη και τελευταία σεζόν η Eve είναι σε μια αποστολή εκδίκησης δείχνοντας πραγματικά αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Παράλληλα, η Villanelle ξεκινάει μια καινούργια ζωή με σκοπό να ανατρέψει τη γνώμη όλων εκείνος που πιστεύουν ότι διαθέτει τον χαρακτήρα ενός αληθινού τέρατος. Τέλος, σε αυτό τον πολυαναμενόμενο κύκλο των οκτώ επεισοδίων, θα παρακολουθήσουμε την θρυλική αρχιπράκτορα Carolyn να προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστηριώδη σχέδια αλλά και τις κρυφές πράξεις της διαβόητης οργάνωσης δολοφόνων The Twelve κυνηγώντας την ανελέητα. Θα καταφέρει άραγε τελικά να ξεσκεπάσει την εγκληματική δράση της;
Killing Eve I Vodafone TV
Διαθέσιμο αποκλειστικά στο Vodafone TV.
Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε τη στιγμή που το θέλουμε.

Απόκτησε πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο, εύκολα και γρήγορα και χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο Vodafone.gr  και απόλαυσε 1 μήνα δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης