Το θέατρο σκιών και η μουσική δίνουν ραντεβού στο Μέγαρο

Το θέατρο σκιών και η μουσική δίνουν ραντεβού στο Μέγαρο

Στη νέα παράσταση του Ηλία Καρελλά με τη συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ

Hlias_Karallas
O Θίασος Θεάτρου Σκιών Ηλία Καρελλά επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με μια νέα παραγωγή, μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση για παιδιά κάθε ηλικίας. Πρόκειται για την παράσταση «Ο ήχος των σκιών» που θα φιλοξενείται στον Χώρο Κόκκαλη, από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

Αυτή τη φορά, πηγή έμπνευσης για τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά μιας παράστασης θεάτρου σκιών, ο ήχος. Τι κρύβεται πίσω από τον φωτισμένο μπερντέ; Πώς ένας μόνο άνθρωπος δίνει τη φωνή του σε τόσες διαφορετικές φιγούρες; Πώς όλοι οι ήχοι της παράστασης μπορούν να παράγονται ζωντανά και πώς συνδυάζονται τα ηχητικά με τα οπτικά εφέ; Στον φωτισμένο μπερντέ θα συναντήσουμε τις γιγαντοφιγούρες του Καραγκιόζη και της παρέας του και θα ακούσουμε ήχους του παρελθόντος και του σήμερα, σε μια ολοκαίνουργια παράσταση με έντονο ρυθμό και μελωδίες που ξεκλειδώνουν τη φαντασία των μικρών θεατών.

Μουσική συνοδοιπόρος του Ηλία Καρελλά θα είναι η Αρετή Κετιμέ, που θα μαγέψει το κοινό με τη φωνή και το σαντούρι της. Μαζί τους, οι ταλαντούχοι μουσικοί Χαρά Τσαλπαρά (ακορντεόν), Θεοδώρα Αθανασίου (κιθάρα/λάφτα) και ο σκιοπαίκτης Νικόλας Τζιβελέκης.
Η παράσταση «Ο ήχος των σκιών» εντάσσεται στο πλαίσιο των
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης