Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Γυναίκα με τα Μαύρα»
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ΘέατροΠειραιώς 131, η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Γυναίκα με τα Μαύρα».
Το μεταφυσικό ψυχολογικό θρίλερ της Σούζαν Χιλ, σε θεατρική διασκευή του Στίβεν Μάλατρατ, μετάφραση και σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη και πρωταγωνιστές τον Τάσο Χαλκιά και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.