«Meta-Φysics Vol 1»: Μια συναυλία με μουσική εμπνευσμένη από φυσικά και μεταφυσικά φαινόμενα

«Meta-Φysics Vol 1»: Μια συναυλία με μουσική εμπνευσμένη από φυσικά και μεταφυσικά φαινόμενα

Θα δοθεί στο Ωδείο Αθηνών με τη σύμπραξη πέντε διακεκριμένων μουσικών του λ-ensemble

Naralia_Geraki_2
Ένα γοητευτικό ταξίδι στο ηχητικό σύμπαν της μουσικής του 20ού και 21ου αιώνα αποτελεί η συναυλία με τίτλο «Meta-Φysics Vol 1» που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής»  του Ωδείου Αθηνών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει συνθέσεις εμπνευσμένες από φυσικά και μεταφυσικά φαινόμενα που θα αποδοθούn από πέντε εξαιρετικούς μουσικούς.

Οι Ναταλία Γεράκη (φλάουτο), Ίρις Λουκά (βιολί), Αλέξης Καραϊσκάκης-Νάστος (βιολοντσέλο), Λευκή Καρποδίνη (πιάνο) και Άρτεμις Βαβάτσικα (ακορντεόν) θα ερμηνεύσουν έργα που εμπερικλείουν ηλιαχτίδες, βροχοπτώσεις, κρυστάλλους χιονιού, ήχους του δάσους, ήχους θηλαστικών, ιστορίες φαντασμάτων, καλέσματα ψυχών, βήματα δαιμόνων, μάγια και ξόρκια, όνειρα. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταμορφώσουν σε ήχο τα φυσικά και μεταφυσικά  φαινομένα ξελίσσονται ατέρμονα και αντικατοπτρίζουν τη σοφία του σύμπαντος.

Οι πέντε διακεκριμένοι μουσικοί συμπράττουν ως μέλη του λ-ensemble  παρουσιάζοντας τη σειρά «Meta-Φysics», η οποία περιλαμβάνει προγράμματα ερμηνευμένα κάθε φορά από διαφορετικό σχηματισμό των μουσικών του συνόλου.

Το πρόγραμμα «Meta-Φysics Vol 1» που θα παρουσιάσουν στις 20 Νοεμβρίου θα περιλαμβάνει έργα των Δημήτρη Ανδρικόπουλου, Andrea Tarrodi, Arvo Pärt, Xingzimin Pan, Arne Nordheim και George Crump, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχει και η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη.

Κλείσιμο
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης