Οι νέες, συναρπαστικές περιπέτειες της Issa Dee

Οι νέες, συναρπαστικές περιπέτειες της Issa Dee

Η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν της σειράς Insecure έρχεται με ανατρεπτικές εξελίξεις. Αποκλειστικά από το Vodafone TV 

insecure_header_3

Εμπνευσμένο από τη διάσημη διαδικτυακή σειρά της Issa Rae, Awkward Black Girl, το Insecure περιγράφει τις εμπειρίες μιας σύγχρονης Αφροαμερικανίδας.

Η σειρά που προβάλλεται στο HBO από το 2016 προκάλεσε αίσθηση στο κοινό από την πρώτη κιόλας σεζόν ενώ οι φανατικοί της θαυμαστές περίμεναν πάντα με ανυπομονησία κάθε νέο κύκλο επεισοδίων. Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται με την προβολή της πέμπτης σεζόν που έρχεται γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις

Μια θέση στις 10 καλύτερες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές (2017), οκτώ υποψηφιότητες για βραβείο Emmy (2020), δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά (2018, 2020) είναι μόνο μερικές από τις διακρίσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα το Insecure.

Ποιά είναι όμως η υπόθεση του Insecure που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη;

Inescure_5

Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας
Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια παρακολουθούμε τις καθημερινές ιστορίες δύο κοριτσιών, της Issa (Issa Rae) και της Molly (Yvonne Orji), κολλητών φίλων από το κολέγιο.

Η Issa εργάζεται σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φροντίζει έγχρωμους μαθητές ενώ παράλληλα παλεύει να κρατήσει ζωντανή την μακροχρόνια σχέση που έχει με τον σύντροφό της. Η Molly είναι επιτυχημένη δικηγόρος αλλά στις σχέσεις της με τους άντρες δυσκολεύεται αρκετά.

Η καριέρα, οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, η φιλία, η ζωή στην αφροαμερικάνικη κοινότητα του Λος Άντζελες και τα φυλετικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνιστές αποτελούν τα βασικά θέματα του Insecure.

Inescure_2

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν
Το HBO ανακοίνωσε ήδη ότι η πέμπτη σεζόν θα είναι η τελευταία της σειράς γι αυτό και αναμένεται οι εξελίξεις να είναι πιο συναρπαστικές από ποτέ. Πώς θα εξελιχθούν άραγε οι ιστορίες των αγαπημένων ηρώων; Θα έχουν αίσιο τέλος οι σχέσεις τους;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από το σημείο που τα αφήσαμε. Στο τέλος της τέταρτης σεζόν μετά από μία αναπάντεχη ανατροπή η Issa (Issa Rae) ανακαλύπτει ότι η πρώην κοπέλα του συντρόφου της είναι έγκυος και έτσι καλείται να αποφασίσει εάν αξίζει να παλέψει για να συνεχίσουν να είναι μαζί ή αν θα πρέπει να διακόψουν τελικά τη σχέση τους. Παράλληλα, η Molly (Yvonne Orji) χωρίζει με τον Andrew (Alexander Hodge) κι αυτό την επηρεάζει ιδιαίτερα ψυχολογικά.

Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα προσωπικά τους οι δύο ηρωίδες συνειδητοποιούν πόσο πολύ χρειάζονται η μία την άλλη και κάνουν μία προσπάθεια να συμφιλιωθούν. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Insecure (2021) | Season 5 Official Trailer | HBO
Κλείσιμο

Διαθέσιμο αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα».
Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε τη στιγμή που το θέλουμε.

Απόκτησε πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο, εύκολα και γρήγορα και χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο Vodafone.gr και απόλαυσε 1 μήνα δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης