Μουσείο Μπενάκη: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα τέχνης

Μουσείο Μπενάκη: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα τέχνης

Δείτε την ανανεωμένη συλλογή του πωλητηρίου του

Benaki_bales2
Η ανανέωση και η μεγάλη ποικιλία είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις φετινές χριστουγεννιάτικες προτάσεις του Πωλητηρίου του Μουσείου Μπενάκη. Με σαφή διάθεση επακεκκίνησης, μετά από μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Μουσείου επανασχεδιάζεται από μηδενική βάση προκειμένου να δίνει μια σαφή εικόνα του σύγχρονου και πλουραλιστικού προφίλ του.
Benaki_gouri
Για τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, το Benaki Shop απευθύνθηκε στην μεγάλη οικογένεια των ταλαντούχων φίλων του και εξασφάλισε μια μεγάλη γκάμα εορταστικών προτάσεων. Ανάμεσά τους στολίδια και αντικείμενα για το σπίτι, ιδέες για συμβολικά αλλά και συλλεκτικά δώρα αγαπημένων δημιουργών, εορταστικά αναμνηστικά για τη 200η φετινή επέτειο της επανάστασης του ΄21, design προτάσεις για το γραφείο σας στο σπίτι, δημιουργικά παιχνίδια αλλά και αντικείμενα που ζωντανεύουν εικόνες και ιστορίες από τα αναρίθμητα εκθέματα του Μουσείου Μπενάκη.
Rodi3

Από το 1977, που ξεκίνησε να λειτουργεί μέχρι σήμερα, το Πωλητήριο του Μουσείου παραμένει ο βασικός οικονομικός μοχλός στήριξής του. Παράλληλα, έχει αναδειχθεί στον μοναδικό φορέα στην Ελλάδα που επιμελείται και προβάλλει όλο το φάσμα των παραδοσιακών τεχνικών, του σύγχρονου product design και των εφαρμοσμένων τεχνών.Αξίζει να σημειωθεί πως στο Benakishop.gr συναντά,κανείς, αντικείμενα που έχουν βγει από τα χέρια παραδοσιακών τεχνιτών, καθώς και έργα σχεδιαστών και καλλιτεχνών που βασίζονται σε τεχνικές οι οποίες κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Δείτε την χριστουγεννιάτικη συλλογή εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης