Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία: Το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ, ο μπανταρισμένος Weeknd και η σαγηνευτική Τζένιφερ Λόπεζ

Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία: Το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ, ο μπανταρισμένος Weeknd και η σαγηνευτική Τζένιφερ Λόπεζ

Ποιοι πήραν τα περισσσότερα βραβεία και ποιοι εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στη σκηνή

jenniferlopez
Νέα ήθη και συνήθειες έχει επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού στις άλλοτε υπερλαμπρες μεγάλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που έσφυζαν από κόσμο. Με πολύ λίγους θεατές, τοποθετημένους ανά μικρέςομάδες και σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις επί σκηνής αλλά και αρκετές ηχηρές απουσίες πραγματοποήθηκε, χθες βράδυ, στο Λος Άντζελες, η φετινή τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για έναν μεγάλο νικητή καθώς τα βραβεία μοιράστηκαν σε τρία – τέσσερα ονόματα που επικράτησαν στις περισσότερες κατηγορίες.

H Τέιλορ Σουίφτ  μπορεί να πρωταγωνίστησε στην κούρσα των φετικών βραβείων δεν βρέθηκε, ωστόσο, στην αίθουσα για να παραλάβει τις διακρίσεις της. Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ αναδείχτηκε Καλλιτέχνιδα της Χρονιάς και Καλύτερη ποπ/ροκ γυναίκα καλλιτέχνιδα ενώ πήρε και το βραβείο του Καλύτερου Μουσικού Βίντεο. Με τις τρεις αυτές νέες διακρίσεις διαθέτει πλέον 32 συνολικά Αμερικανικά Βραβεία, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία του θεσμού.
000_8VP6EH

Η ίδια ευχαρίστησε θερμά το κοινό της για την διαρκή στήριξη μέσω ενός βίντεο: «Το γεγονός ότι το βραβείο για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς το δίνει το κοινό, σημαίνει πολλά για μένα» είπε και πρόσθεσε: «Παιδιά είστε κάτι παραπάνω από υπέροχοι. Σ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και κυρίως σε αυτή τη φάση, που είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να συναντηθούμε στις συναυλίες, νιώθω συνδεδεμένη μαζί σας». Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε επίσης, επισήμως, πως ηχογραφεί εκ νέου στο στούντιο όλη της την δισκογραφία.

Ανάμεσά σους νικητές της βραδιάς ήταν και ο The Weeknd o οποίος σάρωσε τα βραβεία στην κατηγορία Σόουλ/R &B, αποσπώντας αυτά του Καλύτερου Άνδρα Καλλιτέχνη, Καλύτερου Άλμπουμ για το «After Hours» και Καλύτερου Τραγουδιού για το κομμάτι «Heartless». Μεγαλύτερη εντύπωση, βέβαια, και από τα βραβεία που κέρδισε και από την ζωντανή εμφάνισή του στη σκηνή, έκανε το...μπανταρισμένο του κεφάλι για το οποίο δεν έδωσε καμία απολύτως εξήγηση δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά και προκαλώντας την φαντασία των απανταχού θαυμαστών του να οργιάσει.
Κλείσιμο
000_8VP638

«Την τελευταία φορά που πήρα το βραβείο για το το Καλύτερο R&B Άλμπουμ ήταν από τα χέρια του Πρινς. Και ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ διαδρώς πρόκληση το μουσικό αυτό είδος. Γι' αυτό θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σ' εκείνον» δήλωσε συγκινημένος.

Και ο Τζάστιν Μπίμπερ όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια. Ο δημοφιλής ποπ σταρ επικράτησε επίσης σε τρεις κατηγορίες,, αυτές του Καλύτερου Ποπ/ Ποκ Καλλιτέχνη αλλά και τις Καλύτερης Συνεργασίας και του Καλύτερου Κάντρυ Τραγουδιού για το κομμάτι «10.000 Ηours» που μοιράστηκε με το δημοφιλές κάντρυ – ποπ συγκρότημα Dan + Shay και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.
000_8VP4KG

Όσο για το κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεων; Αναμφισβήτητη «βασίλισσα» της σκηνής των φετινών Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων, και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, ήταν η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ. Φορώντας ένα μαύρο, σούπερ σέξι κορμάκι το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα περισσότερα σημεία του εντυπωσιακού κορμιού της, λικνίστηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο και τραγούδησε μαζί με τον Κολομβιανό σταρ Maluma, αφήνοντας όλο τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό!
000_8VP4W6

Στον κατάλογο των φετινών νικητών συναντάμε επίσης τα ονόματα των Ντούα Λίπα, Χάρι Στάιλς, Νίκι Μινάζ αλλά και της Lady Gaga.
GettyImages-1287136102

credit: AFP / VISUALHELLAS.GR, GETTY IMAGES / IDEAL IMAGE



Ειδήσεις σήμερα:

Δεξίωση στον Λευκό Οίκο οργανώνει η Μελάνια παρά την επέλαση της πανδημίας

«Έφυγε» στα 37 του ο Πάτρικ Κουίν, εμπνευστής του ALS - Ice Bucket Challenge

Κορωνοϊός: Στα όριά του το Εθνικό Σύστημα Υγείας - Κρίσιμο τεστ αντοχής στα επόμενα 24ωρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης