Τι «παίζει» σήμερα;

Τι «παίζει» σήμερα;

Μουσική, θέατρο και  live art

ΕΜΣΤ

 Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Χάνσελ & Γκρέτελ» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας. Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας. Στις 21.00.

Μουσικές του κόσμου στην Αποβάθρα του Τρένου του κόσμου με την υπέροχη φωνή της Αθηνάς Ρούτση και τον Λάμπρo Παπαγεωργίου στο τραγούδι και τα κρουστά, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο. Ζωντανά στην Αποβάθρα. Τρένο στο Ρουφ (Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως). Στις 21.15.

Ο «Επικήδειος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, έρχεται στον όμορφο Κήπο της Αλεξάνδρειας. συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης συναντά τον Δάσκαλο των Ελλήνων θεατρικών συγγραφέων. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής από ένα σημαντικό εκπρόσωπο της νέας γενιάς συγγραφέων στον Πατριάρχη της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας. Θέατρο «Αλεξάνδρεια» (Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα). Στις 21.00.

Πέντε δωμάτια και μια περιπλάνηση στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης  περιλαμβάνει το νέο live-art έργο από την Αργυρώ Χιώτη και την ομάδα Vasistas. Μέσα από τις ποιητικές τους αυτές συναντήσεις, οι θεατές καλούνται να βιώσουν μια προσωπική διαλογιστική εμπειρία. Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων -1, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Καλιρρόης και Φραντζή, Νέος Κόσμος. 19.30 & 21.00.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη: Καλοκαιρινή συναυλία στην Ηλιούπολη

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου: «The Off-Season Edition»

Φεστιβάλ Δράμας: Επιστρέφει δυναμικά με καλοκαιρινές προβολές σε νέο θερινό σινεμά

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης