Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Βεάκειο

Δείτε ποιους άλλους καλλιτέχνες θα φιλοξενήσει το ανοιχτό θέατρο του Πειραιά

Μιλτος_Πασχαλιδης2
Ξεπαγώνει, σταδιακά, η εγχώρια καλλιτεχνική δραστηριότητα η οποία είχε διακοπεί βίαια, από το περασμένο Μάρτιο, λόγω κορωνοϊού. Δεδομένου ότι, σύμφωνες με τις επίσημες οδηγίες, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους, θα ξεκινήσουν και πάλι από τις 15 Ιουλίου, ανακοινώνονται σιγά – σιγά οι καλλιτέχνες που πρόκειται να μάς κρατήσουν συντροφιά με τις συναυλίες και τις τις παραστάσεις τους το φετινό καλοκαίρι.

Ανάμεσα στους πιο δημοφιλής ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους της Αττικής είναι και το Βεάκειο θέατρο του Πειραιά το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά μεν αλλά τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας.

Ποδαρικό θα κάνει ο Μίλτος Πασχαλίδης ο οποίος θα δώσει εκεί μία συναυλία στις 22 Ιουλίου. Ο τραγουδοποιός θα μοιραστεί με το κοινό του αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους αλλά και επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Κωστας_Μακεδονας
Και ο Κώστας Μακεδόνας θα τραγουδήσει τον Ιούλιο στο Βεάκειο
Λίγες μέρες αργότερα, στις 27 Ιουλίου, την σκυτάλη θα πάρει ο Κώστας Μακεδόνας ο οποίος θα ερμηνεύσει αγαπημένα λαικά τραγούδια από το χθες και το σήμερα.

Στο μεταξύ, στις 13 Ιουλίου ο stand – up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου θα χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου με την νέα του παράσταση «Τάιμινγκ» η οποία θα φιλοξενηθεί στον προσφάτως διαμορφωμένο κήπο του θεάτρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης