Make a splash this summer!

Make a splash this summer!

Η Sun of a Beach ανέθεσε σε 8 γνωστούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα «από το συναίσθημα της πρώτης βουτιάς στη θάλασσα, από το καράβι που σαλπάρει αλλά και από ένα beach party». Τα έργα τους τυπώθηκαν σε ύφασμα και έγιναν μια limited edition σειρά από πετσέτες θαλάσσης / έργα τέχνης, που θα παρουσιαστούν στις 9 Μάιου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

make-a-splash
Η τέχνη εισβάλει στα αγαπημένα αξεσουάρ της παραλίας, τις πετσέτες θαλάσσης και μας παρασέρνει στις αμμουδιές της ανεμελιάς του ελληνικού καλοκαιριού.

Η Sun of a Beach – ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά brand name για αξεσουάρ παραλίας- με τη συνεργασία της ιστορικής αθηναϊκής gallery, της Γκαλερί Ζουμπουλάκη πήρε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με δημιουργικό- καλλιτεχνικό υπόβαθρο και επιχειρηματική –εμπορική σημασία. Πιο συγκεκριμένα, η Sun of a Beach ανέθεσε σε 8 γνωστούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν έργα «εμπνευσμένα από το συναίσθημα της πρώτης βουτιάς στη θάλασσα, από το καράβι που σαλπάρει αλλά και από ένα beach party».

Σε ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών διαβάζουμε: «Tο αγαπημένο μας summer brand Sun of a Beach, που ζει και αναπνέει για το καλοκαίρι, πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και μας καλεί να ξαπλώσουμε πάνω σε ένα…έργο τέχνης! (…)

Τι σημαίνει για τον κάθε καλλιτέχνη καλοκαίρι? Για το Sun of a Beach σημαίνει ανεμελιά!

Τα έργα τους τυπώθηκαν σε ύφασμα και έγιναν μια limited edition σειρά από πετσέτες θαλάσσης / έργα τέχνης, που θα παρουσιαστούν στις 9 Μάιου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη σε μία πρωτότυπη έκθεση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Make a splash this summer!

Κλείσιμο
Συμμετέχουν οι: Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Daniel Egnéus, Ηλίας Καφούρος, Τζένη Κωδωνίδου, Νίκος Λαγός, Cacao Rocks, Αντωνάκης Χριστοδούλου».

Οι σχεδιάστριες Μελίνα Πίσπα και Έλλη Ρούντου έφτιαξαν την φίρμα Sun of a Beach το 2012 μέσα στον πυρήνα της κρίσης. Και οι δύο τους προτού ξεκινήσουν την κοινή τους προσπάθεια είχαν ήδη την δική τους ιστορία στον χώρο της μόδας. Η Έλλη είχε μια αξιοσημείωτη διαδρομή ως στυλίστρια στο περιοδικό Elle, ενώ η Μελίνα από το 2004 λειτουργούσε ατελιέ με την προσωπική της φίρμα ρούχων και νυφικών. Μαζί αποφάσισαν ότι η παραγωγή – από την αρχή έως το τέλος- θα γινόταν αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα και γιατί ήθελαν να ελέγχουν πλήρως τις διαδικασίες για το παραγόμενο προϊόν αλλά και να διασφαλίζουν την ποιότητα του προϊόντος. Επιπλέον, και οι δύο τους ήθελαν να στηρίξουν την παραγωγή στο τόπο τους με ότι αυτό σημαίνει σε καιρούς κρίσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης