Μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία…

Μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία…

Ο Robert Winston, ένας καταξιωμένος γιατρός και επίτιμος καθηγητής στο Imperial College London, συγγραφέας του βιβλίου για παιδιά και εφήβους Εντελώς απίθανη επίστημη «ανήκει σε αυτό το σπάνιο είδος επιστημόνων που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή αριστεία με το χάρισμα και το πάθος της επικοινωνίας με το ευρύ κοινό»

winston-robert
«Για παιδιά και εφήβους από 9 έως 14 ετών». Μια ένδειξη που συνήθως δεν βρίσκει κανείς στο site των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης. Η ένδειξη αυτή αφορά το βιβλίο Εντελώς απίθανη επιστήμη. Το τελευταίο, όπως διαβάζουμε σε σχετικό εκδοτικό σημείωμα, «είναι μια συναρπαστική ματιά στις βασικές αρχές της επιστήμης». Στο ίδιο διαβάζουμε: «Με εντυπωσιακές, διαδραστικές χάρτινες κατασκευές, πολύχρωμες εικόνες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, παρουσιάζει κεντρικά θέματα της επιστήμης όπως δύναμη και κίνηση, φως και χρώμα, στοιχεία και ύλη, μαγνήτες και ηλεκτρισμός.

Στις φωτογραφίες, τις εικόνες και τα διαδραστικά στοιχεία είναι ενσωματωμένο επεξηγηματικό κείμενο κατάλληλο για τους μικρούς αναγνώστες, που εξηγεί τις επιστημονικές έννοιες με σαφήνεια και απλότητα.

Γεμάτο με απίστευτες γνώσεις, το Εντελώς απίθανη επιστήμη κάνει την ανακάλυψη των νόμων της φύσης μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία».

Συγγραφέας του βιβλίου ο Robert Winston, ένας καταξιωμένος γιατρός και επίτιμος καθηγητής στο Imperial College London, ο οποίος «ανήκει σε αυτό το σπάνιο είδος επιστημόνων που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή αριστεία με το χάρισμα και το πάθος της επικοινωνίας με το ευρύ κοινό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης