Τα Ελληνικά ποδηλατικά ρούχα

Τα Ελληνικά ποδηλατικά ρούχα

Τρεις φίλοι, ο Φαίδωνας Λαλαγιάννης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Ηλίας Μπογδάνος, δημιούργησαν την ODD³, την πρώτη Ελληνική εταιρία ποδηλατικών ρούχων

podilatika-rouxa
Μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα αν αυτό, είναι το πάθος σου. Κι αν αυτό το πάθος το μοιράζεσαι με άλλους -και πόσο μάλλον αν αυτοί οι άλλοι είναι κολλητοί σου φίλοι- τότε η ιδέα δεν αργεί να πάρει σάρκα και οστά.
podilatika-rouxa-4


Έτσι ξεκίνησαν ο Φαίδωνας Λαλαγιάννης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Ηλίας Μπογδάνος.

Στα τέλη του 2017, οι τρείς κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να σχεδιάσουν κάποια ξεχωριστά ρούχα για το άθλημα που αγαπούν, το ποδήλατο, έτσι ιδρύθηκε η ODD³.

Στην μικρή τους ιστορία διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι τα περισσότερα ποδηλατικά ρούχα είναι απλά και “βαρετά”, θελήσαμε να βάλουμε λίγο χρώμα στις βόλτες των φίλων του αθλήματος, δημιουργώντας την πρώτη Ελληνική εταιρία ποδηλατικών ρούχων, που εμπλέκει τη μόδα και το στιλ με την άψογη τεχνικά ποιότητα των ρούχων».
Κλείσιμο
podilatika-rouxa-2


Στην ιστοσελίδα τους -στην οποία βρίσκουμε και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα- εκτίθεται η προϊοντική γκάμα των ρούχων η οποία αποτελείται διαφορετικά σχέδια και χρώματα για γυναίκες και άνδρες με χαρακτηριστικά εκείνα που απεικονίζουν τα φλαμίνγκο και τις μπανάνες.

Η ODD³ δίνει το παρόν στον χώρο της ποδηλασίας και του τριάθλου, είτε ως χορηγός σε διοργανώσεις είτε ντύνοντας αθλητές και μη σε όλο τον κόσμο.

Οι ιδρυτές της δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την νέα σεζόν, ενώ ανανεώνουν συνεχώς τον κατάλογο τους με νέα σχέδια τα οποία εκτός από το επίσημο site, βρίσκονται διαθέσιμα και στους λογαριασμούς τους στα social media Facebook και Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης