Μέσα στο 2020 η Lexus αναμένεται να παρουσιάσει νέες εκδόσεις που αφορούν το IS και το SUVοειδές RX.
Ξεκινώντας από το RX, η βασική έκδοση εξοπλισμού θα διαθέτει στάνταρ εμπρός φωτιστικά σώματα LED, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών και αισθητήρες αυτόματης στάθμευσης. Στα εντός, το μενού περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση smartphone και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με οθόνη 12,3 ιντσών, που συνεργάζεται με Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης δεν λείπουν τα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα (με λειτουργία μασάζ για τον οδηγό), οι συνθετικές δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και το εμπλουτισμένο με σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και ελέγχου «τυφλής γωνίας» πακέτο ADAS.
Σε ότι αφορά το IS, η νέα έκδοση I Blue, βασίζεται στη F Sport και ξεχωρίζει οπτικά από τη νέα χρωματική γκάμα, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και τις γκρι ζάντες 18 ιντσών. Στην καμπίνα, οι σημαντικότερες αλλαγές επικεντρώνονται στα ηλεκτρικής ρύθμισης καθίσματα και στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με οθόνη αφής 10 ιντσών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.