Ερχεται το νέο Volvo XC40

Ερχεται το νέο Volvo XC40

To εικονιζόμενο πρωτότυπο 40.1 θα δανείσει πολλά στοιχεία στο επερχόμενο νέο crossover Volvo XC40. Με αφορμή την αποκάλυψη του μοντέλου που θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, οι Σουηδοί μας δίνουν επιπλέον πληροφορίες.

Ερχεται το νέο Volvo XC40
Το νέο XC40 
θα είναι το πρώτο μοντέλο της
Volvo που θα χτιστεί πάνω στη νέα CMA compact πλατφόρμα της Volvo, που θα χρησιμοποιηθεί και στις νέες γενιές των Volvo S40 και V40. Η σχεδίασή του θα προέλθει από αυτή του πρωτότυπου 40.1 κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ μοντέρνο νέο SUV (στις εικόνες παρουσιάζουμε το συγκεκριμένο concept). Στις κινητήρες του, θα υπάρχουν νέα 3κύλινδρα και 4κύλινδρα turbo μοτέρ, αλλά και μια υβριδική έκδοση. Η
Volvo
Κλείσιμο
Cars ξεκινάει τη σταδιακή αποκάλυψη του XC40, του νέου της μικρού SUV, δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δεκάδες πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς στο εξωτερικό και το εσωτερικό του. Αυτή η εξατομίκευση βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου «πολύχρωμου» Volvo XC40, με το οποίο η Volvo εισέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατηγορία των compact premium SUV.

 «Θέλαμε το XC40 να είναι ένα φρέσκο, δημιουργικό και ξεχωριστό μέλος στην γκάμα της Volvo, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από το αυτοκίνητό τους. Οι οδηγοί του XC40 ενδιαφέρονται για τη μόδα, το design και την ποπ κουλτούρα και συχνά ζουν σε μεγάλες πόλεις που σφύζουν από ζωή. Θέλουν ένα αυτοκίνητο που αντανακλά την προσωπικότητα τους. Το XC40 είναι αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο», δήλωσε ο Τόμας Ίνγκενλατ (Thomas Ingenlath), Επικεφαλής Σχεδιασμού της Volvo Cars.

«Η έρευνα ανάμεσα στους πελάτες μας έδειξε ξεκάθαρα ότι όσον αφορά το XC40 και τη συγκεκριμένη κατηγορία χρειαζόμασταν μια πιο ευρεία επιλογή χρωμάτων και υλικών από αυτή που συνήθως προσφέρουμε. Καθώς η Volvo Cars δεν είχε ποτέ στο παρελθόν σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο σαν το XC40, μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από «λευκή κόλα χαρτί» και να του δώσουμε ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάθεση», δήλωσε ο Ρόμπιν Πέιτζ (Robin Page), Ανώτερος Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού της Volvo Cars.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης