Τα χρώματα της Renault F1!

Τα χρώματα της Renault F1!

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, η Renault Sport Formula 1 Team επέλεξε ένα μοναδικό τρόπο για να παρουσιάσει τα νέα χρώματα της ομάδας.Η επιστροφή της Renault στη Formula 1 ως κατασκευαστή αποτελεί μια από τις σημαντικότερες
ειδήσεις για τη σεζόν που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Renault Sport Formula 1 Team, αποκάλυψε τα χρώματα του μονοθέσιου (R.S. 16) με το οποίο θα βρεθεί στο grid της Μελβούρνης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Οι οδηγοί της ομάδας Κέβιν Μάγκνουσεν και Τζόγιον Πάλμερ ένωσαν τις δυνάμεις τους με την πρωταθλήτρια του σερφ, Έλι Ζαν Κάφι για να αποκαλύψουν τη νέα εικόνα του μονοθέσιου, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου είναι το χρυσό-κίτρινο χρώμα της Renault, το οποίο τονίζεται από τις μαύρες λεπτομέρειες στα αεροδυναμικά στοιχεία.

Η επιλογή αυτού του πρωτότυπου τρόπου παρουσίασης των νέων χρωμάτων, σαν σκοπό έχει να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό νέων ανθρώπων που δεν έχουν απαραίτητα στενή σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και παράλληλα αποτελεί ακόμα μια έκφραση του ξεχωριστού πνεύματος και τρόπου σκέψης της Renault σε επίπεδο τεχνολογίας, αλλά και επικοινωνίας.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης