Ρόσμπεργκ: Ο Χάμιλτον ξέρει το δρόμο!

Ρόσμπεργκ: Ο Χάμιλτον ξέρει το δρόμο!

Απομένουν πλέον 6 αγώνες και 175 βαθμοί να μοιραστούν και ο Ρόσμπεργκ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι απαιτείται ώστε να φτάσει στην κορυφή.

Ρόσμπεργκ: Ο Χάμιλτον ξέρει το δρόμο!
Ο 29χρονος Γερμανός πιλότος της Mercedes προηγείται στη βαθμολογία με διαφορά 22 βαθμών από το Βρετανό teammate του. Απομένουν πλέον 6 αγώνες και 175 βαθμοί να μοιραστούν και ο Ρόσμπεργκ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι απαιτείται ώστε να φτάσει στην κορυφή.

Κλείσιμο
Μάλιστα ξέρει καλά πως για το Χάμιλτον είναι πλεονέκτημα πως έχει διανύσει στο παρελθόν αυτή τη διαδρομή μέχρι την τελική μάχη άλλες 3 φορές το 2007, το 2008 και το 2010.
Το 2007 ο Χάμιλτον έχασε τον τίτλο για 1 βαθμό από το Ράικονεν στη Βραζιλία, την επόμενη χρονιά πήρε τον τίτλο για 1 βαθμό από το Μάσα στην τελευταία στροφή ενώ το 2010 είχε κάποιες μικρές ελπίδες στην τετραπλή κόντρα με Φέτελ, Αλόνσο, Γουέμπερ στο Άμπου Ντάμπι όπου τελικά ο Φέτελ πανηγύρισε τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους του.

Μιλώντας για το θέμα ο Ρόσμπεργκ τόνισε μεταξύ άλλων:
«Δε με ανησυχεί ότι το έχει ξαναδεί το έργο. Πιθανόν αυτό θα τον βοηθήσει, καθώς έχει την εμπειρία. Δε μ’ απασχολεί όμως. Είμαι συγκεντρωμένος στον εαυτό μου. Είναι ισχυρός ανταγωνιστής και έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου ώστε σε συνεργασία με την ομάδα να πετύχω το καλύτερο δυνατό. Προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω γιατί είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι έχοντας μονοθέσιο ικανό για pole και νίκη. Πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για να κυριαρχήσουμε, αυτό αυξάνει την ευχαρίστηση. Ήθελα να κερδίσω στη Μόντσα, δεν τα κατάφερα τώρα ανυπομονώ για τη Σιγκαπούρη. Θέλω να κερδίσω εκεί όχι απλά να πάρω κάποιους βαθμούς».

Ο επόμενος αγώνας είναι την ερχόμενη Κυριακή 21/9 το νυχτερινό GP Σιγκαπούρης.



Η Mercedes θα πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης