Έρχεται το ανανεωμένο Audi RS Q8

Έρχεται το ανανεωμένο Audi RS Q8

Στο πλαίσιο του φρεσκαρίσματος που δέχθηκε όλη η γκάμα του Audi Q8 το περασμένο φθινόπωρο, η γερμανική εταιρία φαίνεται πως έχει έτοιμη και την ανανεωμένη έκδοση της κορυφαίας έκδοσης RS του μεγάλου SUV της. 

Audi_RS_Q8
Το περασμένο φθινόπωρο η Audi παρουσίασε τα ανανεωμένα Q8 και SQ8, ενώ πριν από λίγο καιρό σειρά πήραν οι plug-in υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου. Κάτι λείπει, όμως, για να μπει το κερασάκι στην τούρτα… Φυσικά, η ανανεωμένη εκδοχή του κορυφαίου RS Q8, για το οποίο φαίνεται να έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητα έχει βγει για… προθέρμανση, πριν οριστικοποιηθούν οι αλλαγές και προχωρήσει το λανσάρισμά του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το SUV επιδόσεων, θα υποβληθεί σε ένα διακριτικό εξωτερικό facelift, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη μάσκα εισαγωγής και πιθανόν νέα φώτα στο πίσω μέρος, ενώ ουσιαστικές παρεμβάσεις θα γίνουν και προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του εσωτερικού.
Το τρέχον μοντέλο τροφοδοτείται από έναν V8 twin-turbo 4,0 λίτρων που αποδίδει 591 ίππους και 800 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ένα τυπικό σύστημα τετρακίνησης quattro. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στο RS Q8 να εκτοξεύεται από στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει σε περιορισμένη τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης