Στα σκαριά το νέο δημιούργημα της Mansory

Στα σκαριά το νέο δημιούργημα της Mansory

H γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Mansory προχωρά στην τροποποίηση μίας BMW Σειράς 7.

230926173723_BMW_i7_M70_xDrive-5

Συγκεκριμένα, η Mansory άρχισε να «πειράζει» τη Σειρά 7, τοποθετώντας καταρχήν τις μοναδικής σχεδίασης σφυρήλατες ζάντες FD.15, με διάμετρο 22 ίντσες, οι οποίες συνοδεύονται με ελαστικά Falken Azenis FK510 (265/30 εμπρός, 295/25 πίσω).

Σκοπός της εταιρείας με έδρα την πόλη Brand της Γερμανίας ήταν να ενισχύσει το στυλ και την παρουσία της βαυαρικής ναυαρχίδας, όμως το αποτέλεσμα προς το παρόν δείχνει να μοιάζει περισσότερο με Rolls-Royce ή Maybach.

Το ντιζάιν της συγκεκριμένης ζάντας έχει τη μορφή δίσκου, σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αρκετά μοντέλα της Rolls-Royce, ενώ η ίδια η Mansory τις χρησιμοποιεί και σε πληθώρα άλλων premium μοντέλων που έχει βελτιώσει, όπως τις Bentley Continental GT, Mercedes-AMG G63 και Cadillac Escalade.

Η εταιρεία βελτίωσης, προτείνει επίσης σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει μαζί με τις ζάντες και με το ανάλογο κόστος, αποστάτες 10 χιλιοστών, με τους τροχούς να εκτείθονται ελαφρώς.

Η BMW Σειρά 7 είναι πανομοιότυπη με την αμιγώς ηλεκτρική i7. Αυτόματα λοιπόν, κατανοούμε πως η μετατροπή της Mansory στις ζάντες αφορά και τα δύο μοντέλα, εφόσον ένας κάτοχος θέλει να προσθέσει τις FD.15.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης