To Fiat Fastback ντύνεται Abarth

To Fiat Fastback ντύνεται Abarth

Η σπορ εκδοχή του Fiat Fastback με την υπογραφή της Abarth θα κάνει πολλούς να αναρωτηθούν για την καριέρα που θα μπορούσε να έχει αυτό το μοντέλο και επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Abarth_Fastback
Το Fiat Fastback είναι ένα άγνωστο μοντέλο για την ευρωπαϊκή αγορά. Το coupe crossover όχημα της ιταλικής εταιρείας, παρουσιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι, για την αγορά της Νότιας Αμερικής και κατασκευάζεται στη Βραζιλία. Αυτό αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία και της σπορ έκδοσής του η οποία φέρει το εμπορικό σήμα της Abarth. Φυσικά, έχει εξελιχθεί αναλόγως και σε ό,τι αφορά στα μηχανολογικά μέρη του.
Το σχήμα και οι αναλογίες του πεντάθυρου coupe αμαξώματος έχουν τον χαρακτήρα και το στυλ των Ιταλών, προσαρμοσμένα στα δεδομένα που ισχύουν στην αγορά της Νότιας Αμερικής. Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, το Abarth Fastback κινείται από τον υπερτροφοδοτούμενο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,3 λίτρων ο οποίος αποδίδει 185 ίππους και μέγιστη ροπή 270 Nm., έπειτα από τις βελτιώσεις της Abarth.
Εξωτερικά, το Abarth διαφέρει από την απλή έκδοσή του Fiat Fastback χάρη στη διαφορετική διαμόρφωση των προφυλακτήρων, του splitter εμπρός, των μαρσπιέ, την πίσω μικρή αεροτομή και της διπλής χρωμιωμένης απόληξης της εξάτμισης.
Κλείσιμο
Φυσικά, υπάρχουν μεγαλύτεροι μαύροι τροχοί, 18 ιντσών, οι οποίοι δείχνουν μικροί σε σχέση με το αμάξωμα και του ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος.
Η ανάρτησή του, επίσης έχει ρυθμιστεί κατάλληλα για να ανταποκρίνεται στην ιστορία και τα σπορ χαρακτηριστικά ενός Abarth. Όπως ανακοινώθηκε, έχουν τοποθετηθεί πιο σφιχτά αμορτισέρ, αντιστρεπτική ράβδος μεγαλύτερης διαμέτρου εμπρός, ενώ πίσω έχει ρυθμιστεί πιο σφιχτά ο εκεί ημιάκαμπτος άξονας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης