Η συλλεκτική Porsche 718 Cayman GT4 RS

Η συλλεκτική Porsche 718 Cayman GT4 RS

Η Porsche δημιούργησε δύο εξαιρετικά συλλεκτικές εκδόσεις της 718 Cayman GT4 RS.  

231003110839_Porsche-718-Cayman-GT4-RS-1

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Rennsport Reunion 7, η Porsche, σε συνεργασία με την TAG Heuer και την Porsche Λατινικής Αμερικής, παρουσίασε μία ειδική έκδοση της 718 Cayman GT4 RS, η οποία συνδέει το παρελθόν με το παρόν της εταιρείας.

Περιορισμένα σε μόλις δύο μονάδες, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Sonderwunsch» της Porsche και αποτίουν φόρο τιμής στην  εμβληματική 550 Coupe που συμμετείχε στον θρυλικό αγώνα «Carrera Panamericana» του 1953.

Και τα δύο αυτοκίνητα είναι βαμμένα σε μεταλλικό χρώμα «Le Mans Silver», με τα αγωνιστικά νούμερα «152» και «154» να είναι ζωγραφισμένα στο εξωτερικό τους και να τονίζονται με κίτρινο χρώμα.

Το εσωτερικό αυτών των ειδικών μοντέλων Cayman GT4 RS είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό. Τα δερμάτινα καθίσματα «Guards Red» έρχονται σε αντίθεση με τις μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες στα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Η τρίχρωμη σταυροβελονιά της σημαίας του Μεξικού τονίζει το τιμόνι και το ταμπλό, 

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι ο χρονογράφος της TAG Heuer, που βρίσκεται ενσωματωμένος στην κεντρική κονσόλα, μια αναφορά στο ιστορικό μοντέλο «Carrera Chronograph» της ελβετικής μάρκας.

Αυτή η μονάδα περιλαμβάνει ένα ρολόι και ένα χρονόμετρο, επιτρέποντας στον οδηγό να διατηρεί τις μέσες ταχύτητες.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν επίσης το λογότυπο TAG Heuer και ένα μοτίβο Pegasus στο εξωτερικό, που θυμίζει την 550 Spyder. Αυτά τα μοναδικά οχήματα συμβολίζουν τις κοινές αξίες της καινοτομίας, του αγωνιστικού πάθους και της εκπλήρωσης ονείρων τόσο για την Porsche όσο και για την TAG Heuer.

Η μία από τις ειδικές εκδόσεις παρουσιάστηκε στο Rennsport Reunion 7, η δεύτερη με τον αριθμό «152», θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη εκδήλωση της «Carrera Panamericana» και στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί, καθιστώντας την ένα πραγματικό συλλεκτικό αντικείμενο για τους λάτρεις φίρμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης