Βροχή νέων μοντέλων από την Aston Martin

Βροχή νέων μοντέλων από την Aston Martin

H Aston Martin έχει καταστρώσει για το διάστημα των επόμενων δύο ετών ένα ιδιαίτερα επιθετικό πλάνο που προβλέπει την έλευση οκτώ νέων μοντέλων.

Aston_Martin_new_models__2_
Οι φίλοι της μάρκας θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι, καθώς το αφεντικό της Aston Martin, επιβεβαίωσε πως στους επόμενους 24 μήνες θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα. Ο Λώρενς Στρολ, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, η Aston Martin πρόκειται να παρουσιάσει όχι ένα και δύο αλλά 8 νέα σπορ αυτοκίνητα. Η αρχή θα γίνει με τη νέα DB12, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις δοκιμές εξέλιξης και θα πρέπει να θεωρείται διάδοχος της DB11.
Στην ανακοίνωση αυτή, ο Στρολ προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνόδου με τίτλο «Future of the Car» (το μέλλον του αυτοκινήτου) που διοργάνωσαν οι Financial Times. Συγκεκριμένα, ο Στρολ ανέφερε «αισθάνομαι το χρόνο να περνάει αργά αλλά μετά από τρία χρόνια έχουμε έτοιμη την επόμενη γενιά σπορ αυτοκινήτων και θα κυκλοφορήσουμε οκτώ από αυτά μέσα στους επόμενους 24 μήνες».
Μάλιστα δεν έλειψαν και οι αναφορές από τη μεριά του στην κορυφαία τεχνολογία από το στίβο της F1 - όπου η Aston Martin φέτος διαπρέπει - την οποία οι τεχνικοί της μάρκας θέλουν να μεταφέρουν στα μοντέλα παραγωγής. Η Aston Martin DB12 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αργότερα μέσα στο Μάιο, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να έχουν προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2023.
Κλείσιμο
Προς τα τέλη του 2025, έχει τοποθετηθεί και η παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα μάθουμε στα τέλη του Ιουνίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης