Νέος επικεφαλής σχεδιασμού στη Volvo

Νέος επικεφαλής σχεδιασμού στη Volvo

Ο έμπειρος και βραβευμένος με αρκετές διακρίσεις Red Dot σχεδιαστής Jeremy Offer θα είναι ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της Volvo.

Volvo_New_Designer_Jeremy_Offe
Ο Jeremy Offer, με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού και με πολλά βραβεία Red Dot, θα επιδιώξει να φέρει νέα πνοή στις προτάσεις της Volvo.
Προερχόμενος από αντίστοιχη θέση στην Arrival LTD, μια start up που ειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο Jeremy Offer θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Jim Rowan και θα είναι μέλος της Ομάδας Διαχείρισης ολόκληρου του Ομίλου.
Ο Jeremy Offer θα αναλάβει τη θέση από την 1η Μαΐου, διαδεχόμενος τον Robin Page, ο οποίος θα παραμείνει στη Volvo Cars ως ανώτερος σύμβουλος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Jeremy στη Volvo Cars, καθώς φέρνει μαζί του μια πλούσια εμπειρία σχεδιασμού, από ηλεκτρικά οχήματα και βιομηχανικό σχεδιασμό, έως ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Jim Rowan.
Ο Jeremy Offer ηγήθηκε πρόσφατα της ομάδας σχεδιασμού της Arrival ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Σχεδίασης. Ο πολυβραβευμένος κατά τη διάρκεια της καριέρας του Offer, ανέφερε για τη νέα του θέση πως «είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνω αυτή τη θέση στη Volvo Cars, μια εταιρεία με φανταστική κληρονομιά στην πρώτη γραμμή μιας νέας εποχής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης