Το Nissan Ariya έτοιμο για περιπέτεια

Το Nissan Ariya έτοιμο για περιπέτεια

Μια ειδικά προετοιμασμένη έκδοση του Nissan Ariya θα ξεκινήσει για μια αποστολή 27.000 χιλιομέτρων από τον Βόρειο έως το Νότιο Πόλο.

Nissan_Ariya_Pole_to_Pole__3_
Η Nissan ανακοίνωσε την συμμετοχή της με το Ariya σε μια αποστολή η οποία θα ενώσει τους δύο Πόλους της γης. Η επική περιπέτεια θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και σε αυτή το ηλεκτρικό Nissan Ariya θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει συναρπαστικά αλλά ακραία εδάφη και περιβάλλοντα, όπως απέραντες εκτάσεις πάγου, βαθύ χιόνι, απότομες ορεινές αναβάσεις και αφιλόξενους αμμόλοφους της ερήμου.
Η Arctic Trucks, μια ειδική ομάδα μηχανικών για οχήματα πολικών αποστολών, συνεργάστηκε με τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής της Nissan, για να προετοιμάσει το Ariya για αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Οι τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο ήταν σκόπιμα ελάχιστες, χωρίς αλλαγές στην μπαταρία ή στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, με τις πιο αναγνωρίσιμες διαφορές να εντοπίζονται στις αναρτήσεις και στην προσθήκη ελαστικών 39 ιντσών.
Σε συνδυασμό με το e-4ORCE της Nissan, την προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία ελέγχου σε όλους τους τροχούς, αυτές οι τροποποιήσεις θα επιτρέψουν στο αυτοκίνητο της αποστολής να αντιμετωπίσει ακραία εδάφη, προσφέροντας παράλληλα στο ζεύγος των εξερευνητών Chris και Julie Ramsey την απαραίτητη άνεση και τον έλεγχο για να ταξιδέψουν και να φτάσουν με ασφάλεια στο Νότιο Πόλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης