Το Nissan GT-R που όλοι θα θέλαμε

Το Nissan GT-R που όλοι θα θέλαμε

Παρόλο που η Nissan δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το μέλλον του GT-R πολλοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές οραματίζονται την επόμενη μέρα του ιαπωνικού supercar.

Nissan_GT-R_R36__3_
Το Nissan GT-R R35 μετά από δέκα χρόνια στην παραγωγή διατηρεί αναλλοίωτη τη γοητεία του όμως προφανώς είναι ο καιρός για να περάσει στην επόμενη γενιά του.
Η Nissan δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις της και παρόλο που ακούγονται πολλά τίποτα προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται, πέρα από το ότι θα υπάρξει όντως η διάδοχη κατάσταση.
Κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές πάντως δεν πτοούνται και δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το νέο μοντέλο. Μεταξύ αυτών και ο δημιουργός με την υπογραφή Hycade, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για τα πολύ όμορφα σχέδια που βλέπετε εδώ.
Κλείσιμο
Η προσέγγιση του Hycade είναι πολύ προσγειωμένη και με αρκετό σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του μοντέλου. Το δικής του έμπνευσης R36 διατηρεί τις αναλογίες του υπάρχοντος μοντέλου, έχοντας το κλασικό προφίλ του Γκοτζίλα που γνωρίζουμε. Το εμπρός μέρος πάντως είναι πιο μοντέρνο και περισσότερο επιθετικό, με LED ημέρας και μεγάλες εισαγωγές αέρα να δημιουργούν ένα πολύ όμορφο σύνολο.
Από το πλάι διατηρείται η γνώριμη εικόνα του σπορ μοντέλου της Nissan, με σύγχρονες πινελιές όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση των καθρεπτών με κάμερες. Το πίσω μέρος είναι πάντως αυτό που παραμένει όσο γίνεται πιστό στις κλασικές αξίες του αυτοκινήτου, με βασικό χαρακτηριστικό τα κλασικά στρογγυλά φωτιστικά σώματα που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του μοντέλου. Υπάρχει επίσης και μία μεγάλη αεροτομή καθώς και εντυπωσιακής σχεδίασης προφυλακτήρες και diffuser.
Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε η Nissan θα αποφασίσει να προχωρήσει στην παρουσίαση του νέου μοντέλου και με ποιον τρόπο θα συνεχίσει την εκπληκτική ιστορία ενός από τα πιο εμβληματικά σπορ μοντέλα της πρόσφατης ιστορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης