Εντυπωσιακό ηλεκτρικό SUV από την Ιταλία

Εντυπωσιακό ηλεκτρικό SUV από την Ιταλία

Η ιταλική start-up AEHRA παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σε όψη και προδιαγραφές SUV που θα περάσει στην παραγωγή το 2025.

Aehra_SUV
Η νεοσύστατη ιταλική εταιρεία AEHRA στην οποία συμμετέχει και ο κ. Filippo Perini, πρώην σχεδιαστής της Italdesign, της Alfa Romeo και της Lamborghini, θέλει να κάνει ένα δυναμικό ντεμπούτο στον χώρο της αυτοκίνησης. Τα σκίτσα από το AEHRA SUV, το πρώτο και αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της φανερώνουν ένα άκρως ενδιαφέρον και γοητευτικό αυτοκίνητο.
Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι το ιδιαίτερης σχεδίασης όχημα θα αρχίσει να κατασκευάζεται εντός του 2025. Μάλιστα, στελέχη της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι την ίδια χρονιά θα μπει σε διαδικασία παραγωγής και η τετράθυρη έκδοση του μοντέλου. Το πρωτότυπο αυτής θα παρουσιαστεί εντός του 2023.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το AEHRA SUV «θα έχει προηγμένη τεχνολογία η οποία θα αφορά στην ηλεκτροκίνηση». Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Τα στελέχη της ανακοινώνουν ότι η μέγιστη ισχύς του θα φτάνει τους 816 ίππους και ότι θα έχει μέγιστη θεωρητική αυτονομία περίπου 805 χλμ.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της AEHRA, αναγράφεται ότι το νέο μοντέλο θα έχει μήκος περίπου 5,1 μέτρα, πλάτος περίπου 2,0 μέτρα, ενώ το ύψος του θα είναι 1,64 μέτρα. Το βάρος του θα είναι «μικρότερο από δύο τόνους» και θα έχει ελαστικά 285/35 ZR 23. Σε ότι αφορά στις επιδόσεις του, η εταιρεία ανακοινώνει μόνο την τελική ταχύτητά του η οποία θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 265 χλμ./ώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης