Περνώντας ευχάριστα μέσα σε ένα Ford

Περνώντας ευχάριστα μέσα σε ένα Ford

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να βαριέστε μέσα στο αυτοκίνητο όταν περιμένετε κάποιον, ή απλά να θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας με κάτι ενδιαφέρον;

Περνώντας ευχάριστα μέσα σε ένα Ford

Ακολουθώντας τα πρότυπα της Tesla, η Ford ετοιμάζει μία εφαρμογή μέσα από την οθόνη του συστήματος mutimedia για να μπορείτε να περάσετε την ώρα σας.

Η Ford θα ξεκινήσει την εφαρμογή του παιχνιδιού αρχικά μέσα από το σύστημα πολυμέσων του ηλεκτρικού F-150 Lightning και στη συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε και στην υπόλοιπη γκάμα. Θυμίζουμε ότι εφαρμογές βίντεο και παιχνιδιών τύπου Netflix και YouTube απαγορεύονται στα Android Auto και Apple CarPlay για λόγους ασφαλείας.

Αυτό συμβαίνει για να μην αποσπαστεί η προσοχή από το δρόμο ενός οδηγού, χαζεύοντας την οθόνη του αυτοκινήτου ακόμη και αν το επιθυμεί. Στα μοντέλα της Tesla υπάρχει ήδη η δυνατότητα κατά τη διάρκεια της αυτόνομης οδήγησης να μπορεί κάποιος να βλέπει κάτι ενδιαφέρον στην μεγάλη οθόνη, με την Ford να επιχειρεί κάτι αντίστοιχο σε πολύ μικρότερη κλίμακα.

Στην εφαρμογή της Ford μπορεί κάποιος ενδεικτικά να παίξει ένα παιχνιδάκι «old school», χρησιμοποιώντας τον κεντρικό περιστροφικό επιλογέα ως joystick. Σύμφωνα με τους κανόνες στρίβεις τον επιλογέα σαν τιμόνι δεξιά και αριστερά καθοδηγώντας ένα ψηφιακό αυτοκινητάκι που προσπερνά τα υπόλοιπα σε έναν ψηφιακό δρόμο με φυσική κυκλοφορία.

Αυτό το «αθώο» παιχνίδι μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και διασκεδαστική σε ένα πάρκινγκ ή ακόμη και να απασχολήσει πολύ ευχάριστα ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) παιδί. Εν αναμονή λοιπόν και στα Ford που θα κυκλοφορούν στη χώρα μας με το αντίστοιχο gadget.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης