Το νέο τρίτροχο της Morgan

Το νέο τρίτροχο της Morgan

H Βρετανική εταιρεία όπως όλα δείχνουν κάτι νέο ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον. Συντονιστείτε...

Morgan-3Wheeler-2022-1
Το Σεπτέμβριο του 2021, η Morgan έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα γενιά μοντέλων, δίνοντας στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες με το αυτοκίνητο καμουφλαρισμένο. Από ότι φαίνεται, ο κινητήρας θα παραμείνει στο μπροστινό τμήμα διατηρώντας την αρχιτεκτονική που ήδη γνωρίζουμε.

Η διαφορά έχει να κάνει με το ότι ο κινητήρας δεν είναι μπροστά από το καπό αλλά βρίσκεται ολόκληρος κάτω από αυτό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός ατμοσφαιρικού τρικύλινδρου της Ford, με χωρητικότητα 1,1 λίτρων που αποδίδει 75 ίππους και 105 Nm ροπής. Not bad, αναλογιζόμενοι και το μικρό απόβαρο...



Η εμπρός ανάρτηση και η διάταξη του συστήματος διεύθυνσης παραμένουν σε κοινή θέα, ενώ από τη Morgan ανακοινώνεται πως το τρίτροχο, για πρώτη φορά στην ιστορία του θα δίνει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης στον ιδιοκτήτη του. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε για το μοντέλο τους πρώτους μήνες του 2022, όταν και θα παρουσιαστεί στην τελική του μορφή.

Τέτοιου είδους οχήματα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα σε ένα αυτοκινητικό περιβάλλον που ολοένα μεταβάλλεται. Οπότε δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τις τολμηρές προσπάθειες της Morgan να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό, κυρίως με χαρακτήρα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης