Και delivery boy o Lewis Hamilton...

Και delivery boy o Lewis Hamilton...

Ο καταξιωμένος "πιλότος" της F1 έπαιξε με επιτυχία τον συγκεκριμένο ρόλο για τις ανάγκες φωτογράφισης μόδας.

Hamilton-Second-Job-2
Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά του εντός και εκτός πίστας, ο Hamilton όταν δεν έχει υποχρεώσεις με την αγωνιστική ομάδα της Mercedes-AMG ή στις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας, περνάει τον ελεύθερό του χρόνο ασχολούμενος με τη μόδα. Μια τέτοια περίπτωση προέκυψε και προβλήθηκε από το δικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στο πλαίσιο μιας φωτογράφησης, ο πολυπρωταθλητής της F1 υποδύεται με απόλυτη επιτυχία τον οδηγό φορτηγού διανομών. Ουαου...

Όπως ο ίδιος σημειώνει, είναι η «παράπλευρη δουλειά μου όταν δεν αγωνίζομαι. Κανένας δεν μπορεί να φέρει τα πακέτα τόσο γρήγορα όσο εγώ!». Φυσικά και η δημοσίευση αυτή δεν πέρασε ασχολίαστη από τους ακόλουθους, που δεν παρέλειψαν να του ζητήσουν να ασχοληθεί και με τη διανομή των υγρών καυσίμων που αυτή την περίοδο στη Βρετανία μαστίζεται από την έλλειψη οδηγών. Δείτε τι ανέβασε ο ίδιος στη σελίδα του στο instagram:



Όπως και να έχει η δουλειά ποτέ δεν είναι ντροπή ακόμη και για καταξιωμένους επώνυμους που δεν ξέρουν πραγματικά τι έχουν στον προσωπικό τραπεζικό τους λογαριασμό. Το θέμα είναι να παραμένουν προσγειωμένοι και να σέβονται όχι μόνο με ότι καταπιάνονται αλλά πολύ περισσότερο τον εαυτό τους. Ο Hamilton φαίνεται να ενστερνίζεται αυτή την άποψη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης