Ξεπούλησε η Lamborghini

Ξεπούλησε η Lamborghini

Limit up σε εμπορικό επίπεδο έχει χτυπήσει η Lamborghini καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του αφεντικού της Stephan Winkelmann αποκαλύφθηκε πως η εταιρία έχει ήδη πουλήσει όλη την παραγωγή του 2021.

lamborghini_production__1_
Όλο και πιο ψηλά ανεβαίνει ο εμπορικός πήχης για την Lamborghini καθώς όλα δείχνουν πως η εταιρία ετοιμάζεται να κλείσει το 2021 με ένα ακόμα ρεκόρ ανάπτυξης. Σύμφωνα με συνέντευξη του CEO της εταιρίας, Stephan Winkelmann, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καν το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς οι παραγγελίες που έχουν γίνει σχεδόν θα εξαντλήσουν όλη την παραγωγή του 2021.
Αυτή η αισιόδοξη εικόνα έρχεται ως συνέχεια ενός εξαιρετικού 2020 το οποίο ήταν η δεύτερη καλύτερη χρονιά στην ιστορία της εταιρίας παρά τα προβλήματα της πανδημίας και την δίμηνη παύση της παραγωγής. Το 2021 ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό τρόπο καθώς οι παραδόσεις νέων μοντέλων σημείωσαν αύξηση 25 τοις εκατό.

Είναι γνωστό πως μεγάλο μέρος της σημαντικής ανάπτυξης της Lamborghini οφείλεται στην Urus όμως η εταιρία προετοιμάζεται και για το νέο κεφάλαιο της ηλεκτροκίνησης έχοντας ανακοινώσεις ένα πρόγραμμα επενδύσεων της τάξης του 1,5 δις. ευρώ μέσα στην επόμενη τετραετία για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας στο πλαίσιο του οποίου θα δούμε υβριδικές εκδόσεις των Huracan, Aventador και Urus μέχρι το 2025.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης