Συνεργασία ΦΙΛΗΣ Glass και Apeiron Insurance Project

filis_main01

Η ΦΙΛΗΣ Glass και η Apeiron Insurance Project - αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας Triglav d.d, από την Σλοβενία στην Ελλάδα - ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε με την έναρξη των εργασιών της δεύτερης στην Ελλάδα.

Σκοπός της συνεργασίας είναι οι πελάτες της Apeiron Insurance, που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων να εξυπηρετούνται από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣ Glass, απολαμβάνοντας την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της, χωρίς να ασχοληθούν καθόλου με τον διακανονισμό της ζημιάς τους, χωρίς να απαιτείται πραγματογνωμοσύνη και χωρίς να εκταμιεύσουν κάποιο ποσό οι ίδιοι για την αποκατάστασή της. Έτσι εξασφαλίζεται μία απλή διαδικασία όχι μόνο για τον ασφαλισμένο αλλά και για το δίκτυο των διαμεσολαβούντων.

Οι δύο εταιρείες, με τη συνεργασία τους να αριθμεί πολλά πλεονεκτήματα για τον πελάτη και τον συνεργάτη, δεσμεύονται απέναντί τους για άριστη, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Η Apeiron Insurance Project

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη M.G.A. (Managing General Agents) εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό την αντιπροσώπευση και την διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων, με την εγγύηση των κορυφαίων αντασφαλιστικών οίκων.

Η Apeiron Insurance Project, είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Triglav d.d., στην Ελλάδα. Ενός ομίλου με ηγετική δραστηριότητα, τόσο ως Ασφαλιστική στην περιοχή της Αδριατικής όσο και ως Αντασφαλιστική εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηρισμένη στις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας από το 2013 ως ¨A¨ Rating stable, από τους διεθνής οίκους αξιολόγησης Standard & Poor’s και Α.Μ. Best. Το προσωπικό της Apeiron Insurance Project, αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία παρέχουν στους συνεργάτες εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και αμεσότητα. Στόχος της Apeiron Insurance Project, είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνη ανάμεσα στην εταιρία και τον ασφαλιζόμενο.

Η ΦΙΛΗΣGlass

Η ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο, με πάνω από 150 σημεία εξυπηρέτησης, καθώς και κινητά συνεργεία επανδρωμένα με έμπειρους και άρτια καταστισμένους τεχνίτες, δίνοντας την δυνατότητα για αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Χάρις των υψηλών προδιαγραφών λειτουργιών της, την εξειδίκευση, την αξιοπιστία & φερεγγυότητά της, του ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου της και την προσήλωσή της στην επισκευή παρμπρίζ, εναρμονίζεται πλήρως με τις ποιοτικές απαιτήσεις της Apeiron Insurance Project. Έτσι οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα που η ΦΙΛΗΣGlass προσφέρει, όπως ποιότητα, ασφάλεια, τεχνογνωσία, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ) & υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από παροχή γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dasjfda

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.