Job Fair Athens

Job Fair Athens

Το Job Fair Athens αποτελεί  τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, με σκοπό την σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας. Έρχεται για 7η χρονιά στις 26 & 27 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

job_fair_arthro
Όραμά του είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας στην οποία οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτή.

Τα τελευταία χρόνια αριθμώντας 124 μοναδικές εταιρείες, περισσότεροι από 9.100 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να πραγματοποιήσουν περισσότερες από 11.200 mini-interviews! Φέτος θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μας περισσότερες από 50 εταιρείες και startups!

Αν είσαι φοιτητής ή νέος απόφοιτος πολυτεχνικής, οικονομικής ή τεχνολογικής σχολής μπες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, ενημερώσου για τις συμμετέχουσες εταιρείες και ανέβασε το βιογραφικό
σου για να μπορούν να σε γνωρίσουν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και αναζήτησε αγγελίες για θέσεις εργασίας και πρακτικής.
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να κάνουν mini-interviews. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και panels που στόχο έχουν την ενημέρωση και καθοδήγηση των νέων στα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο sessions τα οποία φέτος θα προσφέρουν μια διαφορετική, βιωματική προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν τους νέους. Στην εκδήλωση θα λειτουργεί CV Corner όπου ο επισκέπτης μπορεί να λάβει χρήσιμες συμβουλές για το πως να διαμορφώσει το βιογραφικό του, ώστε ν’ αναδεικνύει βέλτιστα τα προσόντα του και να ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων. Μπορείς να συμμετέχεις στις παραπάνω δραστηριότητες συμπληρώνοντας την
φόρμα ενδιαφέροντος. Τέλος, σε έναν ξεχωριστό χώρο θα πραγματοποιούνται οι προσωπικές συνεντεύξεις για τις οποίες οι υποστηρικτές μας επιλέγουν από πριν τους συμμετέχοντες μέσα από την βάση βιογραφικών.

Φυσικά, στον χώρο θα φιλοξενηθούν και φοιτητικοί οργανισμοί που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις δράσεις τους.

Το Job Fair Athens διοργανώνεται από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) σε συνεργασία με 140 εθελοντές, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται η προεγγραφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης