Νέο κατάστημα Lidl στην Περαία

Νέο κατάστημα Lidl στην Περαία

Εγκαινιάζεται την 1η Μαρτίου σε έναν σύγχρονο χώρο με εξελιγμένες υπηρεσίες, λειτουργικότητα και μεγαλύτερη άνεση - Το νέο κατάστημα ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στα 221 

Το νέο της σούπερ μάρκετ στην Περαία Θεσσαλονίκης πρόκειται να εγκαινιάσει την 1η Μαρτίου η Lidl Hellas, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων της αλυσίδας στα 221.

Το νέο κατάστημα το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στο 1ο χλμ ΕΟ Περαίας - Μηχανιώνας, είναι ένας σύγχρονος χώρος με εξελιγμένες υπηρεσίες, λειτουργικότητα και μεγαλύτερη άνεση ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η Lidl Hellas έχοντας συνάψει επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, λαμβάνει καθημερινά φρέσκα προϊόντα, ενώ πραγματοποιεί αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ανεβάζοντας τον πήχη του ανταγωνισμού στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων της. Παράλληλα δημιουργεί νέα προϊόντα, βελτιώνει τα υπάρχοντα και προσφέρει τοπικά προϊόντα και γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του νέου της καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα, καθώς θεματικές γωνιές οριοθετούν ξεκάθαρα το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, την κάβα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. 

Την ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

opap_advertorial_geniko

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.950.933 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Τύχη Βροχή», «Κέρδη Χ5» και Καρό της Τύχης».

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.