Οι «Θησαυροί της Ελλάδας»

Οι «Θησαυροί της Ελλάδας»

Μία νέα σειρά προϊόντων εγκαινιάζει η αλυσίδα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με το όνομα «Θησαυροί της Ελλάδας»

1_2
Πρόκειται για παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με το όνομα και την υπογραφή των ανθρώπων που τα δημιούργησαν, διαλεγμένα ένα ένα με τη φροντίδα των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Πετεινός Ρεθύμνου, αρνάκι Λήμνου, σφέλα Μεσσηνίας, λουκάνικα Καρδίτσας, Κρητικό απάκι και γαλένι, πλιγούρι Θράκης, ελαιόλαδο Σητείας, φακές Κοζάνης, γίγαντες Καστοριάς, παραδοσιακές πηλιορείτικες πίτες, κίτρινο ρύζι από τους ορυζώνες του Αξιού, χειροποίητες χυλοπίτες Πηλίου, είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα της νέας σειράς που θα βρίσκονται από σήμερα στα ειδικά σηματοδοτημένα σημεία των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

4


Η τηλεοπτική καμπάνια των Θησαυρών της Ελλάδας, με το σύνθημα «έχω ένα φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ…» και η εικόνα της νέας σειράς, εμπνέονται από την αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων και τη φιλική εξυπηρέτηση της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που όσο κι αν μεγαλώνει, παραμένει πιστή στο πνεύμα του μικρού Παντοπωλείου από το οποίο ξεκίνησε και στο όραμα να φέρνει κάθε μέρα ό,τι καλύτερο παράγει ο τόπος μας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

5
Κλείσιμο


Ο πραγματικός πλούτος της χώρας μας ήταν και είναι οι άνθρωποί του και όσα εκείνοι δημιουργούν καλλιεργώντας με ξεχωριστή φροντίδα τη γη. Τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ φροντίζουν από σήμερα να βρίσκετε αυτούς τους γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς… «κάθε μέρα δίπλα σας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης