Η Omnicliq, επίσημος Marketing Partner της Facebook στην Ελλάδα

Η Omnicliq, επίσημος Marketing Partner της Facebook στην Ελλάδα

Η πολυετής εμπειρία της Omnicliq στο digital marketing, με προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, ενισχύεται περεταίρω με ένα ακόμη πολύ δυνατό «όπλο»

omnicliq
Η Omnicliq κατάφερε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των Facebook Marketing Partners, έχοντας καλύψει όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις που θέτει η Facebook. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο digital agency από την Ελλάδα που εντάχθηκε στο πρόγραμμα αυτό.

Η συγκεκριμένη επιτυχία εξασφαλίζει για τους πελάτες και συνεργάτες της Omnicliq επιπλέον αναβαθμισμένη τεχνική υποστήριξη από agents της Facebook και άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα features και εργαλεία της διαφημιστικής πλατφόρμας. Επίσης, μέσω του προγράμματος Facebook Marketing Partners, όλα τα στελέχη της Omnicliq μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται από στελέχη της Facebook, θέτοντας ακόμη πιο υψηλά τα standards των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

«Η ημέρα αυτή αποτελεί σημαντικό milestone για την πορεία της Omnicliq και συμπληρώνει το όραμά μας να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες του digital marketing. Ώντας εδώ και πολλά χρόνια Google Premier Partners, γνωρίζουμε ότι μία τέτοια συνεργασία με την Facebook θα προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην ομάδα μας όσο και στους πελάτες μας.», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Founders της Omnicliq, Φάνης Βαχάρης και Δημήτρης Μπαχτσεβάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης