Βρετανία: Μεθυσμένη 48χρονη, εν πτήσει, ζητούσε αλεξίπτωτο να πετάξει!

Βρετανία: Μεθυσμένη 48χρονη, εν πτήσει, ζητούσε αλεξίπτωτο να πετάξει!

Μια 48χρονη μεθυσμένη Βρετανίδα που βρισκόταν μέσα σε αεροπλάνο, που εκτελούσε πτήση από Τυνησία προς Εδιμβούργο, απειλούσε με το προσθετικό της πόδι το πλήρωμα του αεροσκάφους, ζητώντας τους, τσιγάρα και ένα αλεξίπτωτο...

Βρετανία: Μεθυσμένη 48χρονη, εν πτήσει, ζητούσε αλεξίπτωτο να πετάξει!
Αναστάτωση δημιουργήθηκε σε πτήση της Thomson, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Enfidha της Τυνησίας προς το Εδιμβούργο, όταν μια μεθυσμένη 48χρονη Βρετανίδα, έβγαλε το προσθετικό της πόδι και κινήθηκε απειλητικά προς το πιλοτήριο, ζητώντας τσιγάρα και ένα...αλεξίπτωτο για να πετάξει στο κενό!



Κλείσιμο
Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων επιβατών, χαστούκισε πρώτα μια επιβάτιδα  και στη συνέχεια  έβγαλε το προσθετικό της πόδι και κραδαίνοντάς το κινήθηκε απειλητικά στο πιλοτήριο και το εκτόξευσε προς τα μέλη του πληρώματος με οργή, επειδή δεν ικανοποιούσαν τα δύο αιτήματά της. Να της δώσουν τσιγάρα και ένα αλεξίπτωτο για να βγει από το αεροπλάνο...

Το πλήρωμα κατάφερε τελικά να συγκρατήσει την 48χρονη, αλλά η πτήση της Thomson 297 από Enfidha προς Εδιμβούργο, χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Gatwick.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε η αστυνομία πήρε καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες, ενώ εκπρόσωπος της Thomson, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και ανέφερε ότι η εταιρεία έχει μηδενική ανοχή σε ανάρμοστες συμπεριφορές  επιβατών, κατά την διάρκεια της πτήσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης