Πόλο: Χάλκινοι οι έφηβοι στο Μπακού!

Πόλο: Χάλκινοι οι έφηβοι στο Μπακού!

Η εθνική εφήβων υδατοσφαίρισης επιβλήθηκε στο «μικρό τελικό» της Κροατίας με 11-10, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου

Πόλο: Χάλκινοι οι έφηβοι στο Μπακού!
Το πέμπτο της μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού πανηγύρισε χθες η Ελλάδα. Η εθνική εφήβων υδατοσφαίρισης επιβλήθηκε στο «μικρό τελικό» της Κροατίας με 11-10, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Με βάση τη συνολική εικόνα που έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο τουρνουά δικαιούτο πέρα για πέρα το μετάλλιο. Η ομάδα του Κραβαρίτη διαθέτει πλούσιο ταλέντο και μία «φουρνιά» παικτών οι οποίοι είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. 

Στο ματς με τους Κροάτες, από τους οποίους η εθνική είχε χάσει στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, η εθνική ομάδα προηγήθηκε με 5-2 στην πρώτη περίοδο, ενώ το ημίχρονο βρήκε τη «γαλανόλευκη» στο +2 (6-4).
Κλείσιμο

Εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των διεθνών, οι Κροάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην 3η περίοδο (9-9), ωστόσο, η «απάντηση» των Ελλήνων παικτών ήταν άμεση και με δύο γκολ προηγήθηκαν 11-9. Το μόνο που κατάφεραν οι Κροάτες ήταν να μειώσουν σε 10-11, χωρίς να καταφέρουν τίποτα περισσότερο.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Κροατία): 3-5, 1-1, 5-3, 1-2

Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας ήταν ο Παπαναστασίου με 3 γκολ, ενώ από 2 πέτυχαν οι Γιαννόπουλος και Παπασηφάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης