Παππάς: Άνοιξε ο δρόμος για νέο διαγωνισμό υπό το ΕΣΡ

Παππάς: Άνοιξε ο δρόμος για νέο διαγωνισμό υπό το ΕΣΡ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαιρέτισε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής

Παππάς: Άνοιξε ο δρόμος για νέο διαγωνισμό υπό το ΕΣΡ
Τη συγκρότηση του ΕΣΡ χαιρέτισε, με δήλωσή του αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Όπως είπε, «η επίτευξη συναίνεσης στη διάσκεψη των προέδρων είναι μια εξαιρετικά θετική στιγμή, η οποία καθυστέρησε πάνω από δέκα μήνες ή μάλλον πάνω από δέκα χρόνια. Η χώρα αποκτά μετά από πολλά χρόνια ΕΣΡ με νόμιμη σύνθεση».
 
«Ο δρόμος πλέον για το διαγωνισμό και την αδειοδότηση είναι ανοιχτός» συνέχισε, υπογραμμίζοντας: «Κανείς πλέον δεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να γίνει αδειοδότηση. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να καταβληθεί τίμημα για την πανελλαδική εμβέλεια. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι πρέπει να συνεχιστεί η 27χρονη ανομία και ασυδοσία».
 ​
Κλείσιμο
​«Υπάρχει πλέον, και πολιτική βούληση, και ΕΣΡ, και νομοθετικό πλαίσιο και η κατάλληλη εμπειρία» υπογράμμισε ακόμη ο κ. Παππάς, ξεκαθαρίζοντας: «Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι, όλες οι δυνατότητες που αναπτύξαμε κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της 30/8/2016, είναι στη διάθεση του νέου ΕΣΡ. Και το ανθρώπινο δυναμικό, και η τεχνολογική υποδομή και το λογισμικό, δύνανται να αξιοποιηθούν όπως και όποτε, ελπίζουμε συντομότατα, το νέο ΕΣΡ επιλέξει. Καλή επιτυχία σε όλους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης